Gamepower Warcry ATX kasa nasıldır?

Markacılar alınmaz demeden söyleyeyim, fena bir kasa değil, ucuz yollu içi dolu O11 diyebiliriz. Ancak şu anki fiyatı bence bir tık pahalı, PSU kesinlikle ayrı alınmalı ve hava akışı çok iyi planlanmalı. Hatta direkt olarak CPU için AIO şart diyebiliriz sağlıklı termaller için.
 
PSU var ben sadece dış kasa olarak fikir almak istedim, video falan izledim güzel duruyor kasa. Ayrıca sıvı soğutmam da mevcut.

Hafta sonuna kadar bekle istersen indirim yapıyorlar. Birkaç gün durabilirsen senin kârına olur.
 
Şahsen çok sevdiğim bir kasa kendisi, tasarımını ve büyüklüğünü çok seviyorum ama şuan biraz pahalı geçen 800TL'ye falan görmüştüm ama yine de alabilirsin.
 
Kasa hakkında bilgi almak istiyorum yoksa şu an hemen almayacağım indirim takip edeceğim.
Dostum kasa görsel olarak 10/9 alır. Hava sirkülasyonu bakımından 10/6 her tarafı tamperli camla kaplı ve kullanmadığım için hava akışı ne durumda bilmiyorum. Fanların montajını düzgün yaparsan ondan yanada bir sorun yaşamazsın.
 
Bizzat kullanan 2 arkadaşım var, kasa tam bir teneke. Fotoğrafı seni yanıltmasın RGB'si çok ucuz görünüyor 360mm AIO almayacaksan o görüntünün yanına bile yaklaşamaz. Kasanın her yeri ayrı oynuyor, videolarında belli oluyor mu bilmiyorum ama malzeme kalitesi çöp olduğundan bir güven ve sağlamlık hissi vermiyor. Bunlar dışında sirkülasyonu berbat, biraz iç hacmine güvenebilirsin. İçinden çıkan fanlar ucuz ve bazıları gürültülü, sesli denk gelebiliyor. 3/10 bir kasa 700 TL'den fazlasını hak etmiyor onun da çoğu kısmı 6 adet fandan geliyor zaten.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı