Gamepower Warlock ilk günkü gibi parlak değil

Klavyem Gamepower Warlock nedense anlamadım bu sıralar klavyemin parlaklığı az gibi, sorun nedir biliyorsanız söyleyin.
Arasına kaçan tozlardan ötürü veya LED'lerin ömrü tükendiğinden ötürü böyle oluyor, eğer tozları temizlemenize rağmen sorun devam ediyorsa pek bir şey beklemeyin, zaten Gamepower markasından çok da bir şey beklememek gerek.

Arasına kaçan tozlardan ötürü veya LED'lerin ömrü tükendiğinden ötürü böyle oluyor, eğer tozları temizlemenize rağmen sorun devam ediyorsa pek bir şey beklemeyin, zaten Gamepower markasından çok da bir şey beklememek gerek.
Kesinlikle katılıyorum. Bütçe düşük ise idare eder belki ama Gamepower, Rampage gibi markalar bütçe arttıkça kesinlikle tercih edilmemeli.

Kesinlikle katılıyorum. Bütçe düşük ise idare eder belki ama Gamepower, Rampage gibi markalar bütçe arttıkça kesinlikle tercih edilmemeli.

Ben çeyrek fiyatına fujin almıştım. Mikrofonu gerçekten kaliteli. Hiç beklediğim bir kalite değildi. Gamepower artık kendini düzeltmeye başladı.

Bir ürün üzerinden bütün marka ve ürünlerinin kendini düzeltmeye başladığını nasıl söylüyorsunuz?

Bir ürün üzerinden söylediğim yanılgısına neden kapıldınız? Son zamanlarda fiyatına göre gerçekten iyi cihazlar çıkarmaya başladılar. Özellikle fujinin yeni üretim Hi-Fi versiyonu çok iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı