Leomando Hectopat Katılım 7 Kasım 2019 Mesajlar 84 Yer Tel Aviv Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar meraklısı 22 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar Gamepower Warlock klavye aldım. Mesela W tuşuna basıyorum, we olarak algılıyor. Arıza mı bu yoksa bir ayarı var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Aralık 2020
Arkadaşlar Gamepower Warlock klavye aldım. Mesela W tuşuna basıyorum, we olarak algılıyor. Arıza mı bu yoksa bir ayarı var mıdır?
mstrikeout Decipat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 2.310 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer United Kingdom 22 Aralık 2020 #2 Sorunlu, iade edebiliyorsanız edin, edemiyorsanız garantiye yollayın. Gamepower pek kaliteli bir marka değildir. Bu tür sorunlar yaşamanız olası. Artı 0 Eksi
Sorunlu, iade edebiliyorsanız edin, edemiyorsanız garantiye yollayın. Gamepower pek kaliteli bir marka değildir. Bu tür sorunlar yaşamanız olası.
A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 22 Aralık 2020 #3 Bu yüzden Gamepower alınmaz diyoruz, Gamepower savunanları çağırmak lâzım çözüm önerisi sunsunlar. Edebiliyorsanız uçarak iade edin, yoksa daha çekeceğiniz var. Artı 0 Eksi
Bu yüzden Gamepower alınmaz diyoruz, Gamepower savunanları çağırmak lâzım çözüm önerisi sunsunlar. Edebiliyorsanız uçarak iade edin, yoksa daha çekeceğiniz var.