Gamer girl hakkındaki düşünceleriniz

Oynamaz mı? Oynayamaz mı?

  • Oynayabilir

    Oy: 119 78,3%
  • Oynayamaz

    Oy: 12 7,9%
  • Oynamaz

    Oy: 21 13,8%

  • Oy verenlerin toplamı
    152
Duellocu oldukları için yetenekleri adam vurmak için de. Jett veya Reyna oynayan birinin adam vurması Hero'ya bağlı değil ki %80 aim %20 karakter hakimiyeti. Ben Breach oynuyorum 10 maçın 7-8'inde sıralamada birinci oluyorum. Bu oynayan kişinin aimine bağlı bence. Sen de diyorsunki aimi olmayan oynamasın bu Hero'ları.

Evet aimi iyi olmayan birisi oynamasın bence. Mesela BBL takımında Legoo e-spor maçlarında Raze alıp 4-5 vuruyordu bundan dolayı takımdan ayrıldı
 
Kızlar oyun oynayamaz diyenlerin kendileri oynayamıyordur. Geçen Overwatch oynarken takımıma Genji oynayan bir kız geldi... Kıza boost basıyorum içlerinden geçiyor heriflerin aboov. İlk ve tek altın silahım Genji'de var, benden iyi oynadı kız. Karşımda olsa saygı duruşuna geçerim.
 
Erkeklere nazaran çok azı oyun oynadığı için "Kızlar oyun oynar mıymış" gibisinden bir algı var. Yanlış tabii, isteyen herkes oyun oynayabilir.
 
3669355_o4716.jpg
 
"Gamergirl" mevzusu hakkında kendi düşüncelerimi yazacağım, tamamen ban ait düşünceler olduğu için herkesin düşüncesi ile uyuşmayabilir.

Agalar bakın şimdi, oyun oynayan kızlara gamer girl falan diyoruz ama oyun oynayan her erkeğe "gamer boy" diyor muyuz? Toplumda şöyle bir algı var; kızlar oyun oynayamaz!
Oynamaz değil oynayamaz mı? Niye yasak mı? İllegal mi? Oyun oynayan erkek olunca ok deyip geçenler var ama kız olunca adam durup diyor ki "yemin et, vallahi mı?" kızın sana "şaka la şaka gül diye" demesini bekliyorsun... Anlamadım yani...

Kısacası cinsiyetçilik var. Feminist falan değilim ayrıca cinsiyetçiliğe karşıyım sadece!

Düşüncelerinizi alayım, kızlar sizce oyun oynamaz mı? Oynayamaz mı?

Cinsiyetçilik değil bu dostum hayatın her alanında olan bir şey bu evet öyle bir algı var çünkü oyun oynayan kadın sayısı çok az.
 
Kız arkadaşım oynuyor.
Shadow The Hedgehog oynatmaya çalışıyorum oynamıyor. Valorant'da nefret ediyor. Genelde hikayeli oyun oynarız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı