Steam GamersGate İndirimleri!

Halk bank ile sipariş verdim bir kaç oyun, iade ettiler durup dururken. Pek güvenilir gelmedi bana.
Neye göre iptal ediyorlar bilmiyorum fakat 50 ye yakın oyun aldım siteden hiç biri iptal edilmedi ilginç gerçekten. Kullandığım kart, Ziraat Combo kart.
1725293434573.png

1725293450797.png

Sadece bugün aldığım oyunlar:
1725293543448.png

Beyler alan wake gibi bilindik fiyatı 1000leri bulmayan en fazla 200-300 civarında olacak şekilde oyun önerir misiniz oynanacak olursa iyi olur.

Bu nasıl bir site dizaynı gerçekten çok ilginç. Önce siparişi yaptığım hesaptaki siparişi iptal ettiler. Sonra belki hesaptandır diye yeni hesap açıp denedim, onda da aynı IP adresinde 2 hesap var diye iptal ettiler. Ben de o zaman neden ilkini de iptal ettiniz diye desteğe mesaj yazdım, cevap yok. Karttan dolayı da değil, 1 hafta önce aynı kartla alışveriş yaptım aynı siteden. Sonra o zaman hesaplardan birisini sileyim diğerinden tekrar sipariş oluşturayım dedim, onun da onaylanmasını bekliyoruz kim bilir ne zaman onaylayacaklar. Gerçekten rezil bir durum. Muadilleri Etail, Voidu, Kinguin vs. hiçbirisinde böyle saçmalıklar yok. İlginç gerçekten.

Bu nasıl bir site dizaynı gerçekten çok ilginç. Önce siparişi yaptığım hesaptaki siparişi iptal ettiler. Sonra belki hesaptandır diye yeni hesap açıp denedim, onda da aynı IP adresinde 2 hesap var diye iptal ettiler. Ben de o zaman neden ilkini de iptal ettiniz diye desteğe mesaj yazdım, cevap yok. Karttan dolayı da değil, 1 hafta önce aynı kartla alışveriş yaptım aynı siteden. Sonra o zaman hesaplardan birisini sileyim diğerinden tekrar sipariş oluşturayım dedim, onun da onaylanmasını bekliyoruz kim bilir ne zaman onaylayacaklar. Gerçekten rezil bir durum. Muadilleri Etail, Voidu, Kinguin vs. hiçbirisinde böyle saçmalıklar yok. İlginç gerçekten.
Son 1 haftadır voidu'da bu pisliği yapıyor. Eskiden 10 larca oyun aldığım ilk hesabımla bişey alamıyorum yeni hesap açmak durumunda kaldım Allah'tan voidu 2. hesap diye iptale girişmiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı