Gamesatış.com 25 TL'ye 3 Oyun

Hesaplarda sıkıntı çıkar mı? Bende bu oyunlar mevcut değil indirmem gerekcek indirme sürecinde sıkıntı çıkar mı? Çünkü çevrimiçi iken indirmem gerekcek.
 
Oyun koleksiyonu yapma tutkun yoksa, oyunları oynayıp siliyorsan bir daha yüzüne bakmıyorsan alınabilir. Hesaplarda sorun çıkma ihtimali her zaman var. Parasını ödeyince senin olmuyor sonuçta, kiralamak gibi bir durum var.
 
Oyun koleksiyonu yapma tutkun yoksa, oyunları oynayıp siliyorsan bir daha yüzüne bakmıyorsan alınabilir. Hesaplarda sorun çıkma ihtimali her zaman var. Parasını ödeyince senin olmuyor sonuçta, kiralıyorsun gibi bir durum var.
Yok RDR ve Valhalla oynamak istiyorum. Sadece ikisi indirimlerde dahi 350 Tl gibi bir fiyat oluyor. Satıcılarda sıkıntı olmaz muhtemelen fakat merak ettiğim bir şey var bu oyunları indirirken çevrimiçi modda indirmem gerekecek bu sıkıntı çıkarır mı? Ayriyetten hesabın şifresi değişmesi durumunda bana yeni hesap verilirse yeni hesaptan girersem save dosyası silinir mi? Bilgisayarım icin güvenlikle alakalı bir sıkıntı olur mu?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı