GameSatış davası açılırsa sonucu ne olur?

Veyhh

Femtopat
Daha fazla  
Şimdi ben GameSatış'tan bir hesap sattım, mailsiz Valorant hesabı, adama da yazdım maili yok diye. Bunu bilerek al dedim, sorunsuz bir şekilde aldı adam. 200 TL'ye sattım neyse. Sonra adam bana, hesaba başkası girip maç atmış falan yazdı, iade istiyorum dedi. Ben de, iade yapmıyorum dedim. İade yaparım dememiştim adama satarken. Sonra adam, dava açarım iade etmezsen falan dedi. Dava etse bir şey çıkar mı sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi ben GameSatış'tan bir hesap sattım, mailsiz Valorant hesabı, adama da yazdım maili yok diye. Bunu bilerek al dedim, sorunsuz bir şekilde aldı adam. 200 TL'ye sattım neyse. Sonra adam bana, hesaba başkası girip maç atmış falan yazdı, iade istiyorum dedi. Ben de, iade yapmıyorum dedim. İade yaparım dememiştim adama satarken. Sonra adam, dava açarım iade etmezsen falan dedi. Dava etse bir şey çıkar mı sizce?

Cikmaz acsa bile 14 gun icinde itiraz et hiçbir şey olmuyor formalite amaciyla yaziliyor hiçbir şey oldugu yok korkutmaya calisiyorlar aldanma.

Öncelikle itemsatis, gamesatis sitelerinde iade etmem yazmamanız herhangi bir şeyi değiştirmez, sitenin satış kuralları açıklamasında satıcı sattığı üründen sorumludur ve her türlü desteği vermelidir ibaresi bulunuyor. Bir kaç gün önce Hogwarts hesabı almıştım 3 farklı kişiden ve hesapların hepsi çalıntı hesap çıktığı için aldığım 3 ilanı satıcı iade etmeyi reddetti fakat site yönetimi beni haklı bulup 3 ilanında parasını iade sağladı ve satıcılar hakkında gerekli araştırmayı başlattı, ceza puanı verdi. İlan açıklamasında hesap " şahsıma aittir " vesaire yazıp ortalıkta gezen hesaplardansa ve bu kanıtlanırsa iade etmek zorundasınız, ki zaten alıcı uğraşıp kanıtları video halinde toplarsa site yönetimi iadeyi sağlar. Fakat dava konularını bu kadar basit bir olay nedeniyle kimse açmaz, böyle bir şeyin mahkeme önünde de kanıtlanacağını sanmıyorum, böyle bir yasanın olduğu da belli değil.

Hesap satışlarında ek bilgilendirme yapayım; hesap satışının X markası tarafında yasak olması herhangi bir şeyi değiştirmiyor. Siz X ürününü satıyorsunuz, bunun marka tarafında yasak olup olmaması mahkemeyi alakadar etmiyor. Hesap satış konularında alıcı haklı ise ve bununla uğraşacak maddi durumu varsa dava açar ve kazanır.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı