GameSatış iade edilmiyor ve ilgilenilmiyor

expresman

Decapat
Katılım
8 Mart 2021
Mesajlar
72
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
GameSatış rezaletinden ürün almayın. Alırsanız da sorun çıkarsa iade etmiyorlar zaten. Sözde "48 saat onay süresi içinde iade edebilirsiniz."isimli bir sloganları var. Ancak ben 48 saat geçmeden desteğe iade talebinde bulunuyorum. Ne hikmetse 10 15 dakika içinde destek talebime cevap veren GameSatış, 48 saat süresi dolduktan sonra yanıt veriyor ve onay sürecinin bittiğini söylüyor. İade sebebim de istediğim ürünün bana verilmemesi. Başlıktaki ürünü adam bana vermiyor, yardım istiyorum adam bana Youtube.com'dan bakın hocam diyor. GameSatış'a kanıtlarıyla beraber 3 tane fotoğraf ve uzun uzun yazdım. GameSatış bana ne dedi biliyor musunuz? "Satıcı sizinle iletişime geçecektir." Ya nasıl bir firmasınız siz zaten satıcı sorunu çözemiyor diyorum, satıcıya bildirim ulaşmıştır diyorlar. İşin kısası GameSatış gibi müşteri desteği 0 olan bir firmadan hiçbir ürün almayın. Alırsanız da iade edemeyeceğinizin bilgisinde olun.
 

Dosya Ekleri

  • Rezalet 1.png
    Rezalet 1.png
    43,5 KB · Görüntüleme: 188
  • rezalet 2.png
    rezalet 2.png
    48,9 KB · Görüntüleme: 165
  • kanıt 1.jpg
    kanıt 1.jpg
    9 KB · Görüntüleme: 195
Hocam neden destek talebi açıyorsunuz direk mesaj atsanıza ayrıca satıcıya iade olması isteğinizi belirtmeniz gerekiyor ve bir satıcıdan ürün almadan önce mağazası onaylı mı değil mi ne kadar satmış yorumlara vs. baktınız mı? 48 saat içinde siz onay vermez iseniz para satıcıya gidiyor sizin 48 saat içinde onay verme hakkınız var ben hesap satmak için kullanmıştım hesap aldığım da oldu satıcı hesabı vermedi desteğe hemen yazdım paramı hemen aldım geri kullanmayı bilmeyip direk alıp mağdur kaldıysanız sizin sorununuz.
 
Hocam neden destek talebi açıyorsunuz direk mesaj atsanıza ayrıca satıcıya iade olması isteğinizi belirtmeniz gerekiyor ve bir satıcıdan ürün almadan önce mağazası onaylı mı değil mi ne kadar satmış yorumlara vs. baktınız mı? 48 saat içinde siz onay vermez iseniz para satıcıya gidiyor sizin 48 saat içinde onay verme hakkınız var ben hesap satmak için kullanmıştım hesap aldığım da oldu satıcı hesabı vermedi desteğe hemen yazdım paramı hemen aldım geri kullanmayı bilmeyip direk alıp mağdur kaldıysanız sizin sorununuz hocam.
Ne alaka?Yazdığımı okumadınız galiba.Diyorum ki 48 saat geçmeden onlara ben yazdım ancak kurnazlar 48 saat geçtikten sonra bana cevap verdiler.Canlı desteğe yazdığımda ise bana "destek talebi oluşturun" cevabını verdiler.
 
Game Satış'ın hem desteği hem de dolandırılırsanız size yardım dahi edeceklerini düşünmüyorum.

Arkadaşım sürekli hesabı çekip duruyordu insanlar Game Satış'ın desteği ile konuşup banlatacaklarını hep söylüyorlarmış ama en az 10 - 15 kişi bildirmesine rağmen hala banlanmamış ve aynı ilanı 15 kez koyuyor.

Son zamanlar da gelen değişiklik ile ininal'a para çekmeyi bile engellediler sebep olarak "Dolandırıcılık yöntemin de kullanıldığı için ( Ad ve Soyad gözükmüyor ) diye. Ne hikmetse arkadaşım şuan da banka hesabı ile hesabı çekmeye başladı, ismi gözükmesine rağmen halen ne banlandı ne de uyarıldı.
 
Ne alaka? Yazdığımı okumadınız galiba. Diyorum ki 48 saat geçmeden onlara ben yazdım ancak kurnazlar 48 saat geçtikten sonra bana cevap verdiler. Canlı desteğe yazdığımda ise bana "destek talebi oluşturun" cevabını verdiler.

Hocam sizin müşteri hizmetleri ile işiniz yok şu anlık destek talebi ile de işiniz yok satıcıya diyeceksiniz ki iade etmek istiyorum ondan sonra satıcı size ters bir şey söyler veyahutta kabul etmez ise müşteri hizmetlerine yazıyorsunuz satıcı da cevap vermez ise müşteri hizmetlerine hiç beklemeden yazmanız gerekiyor. 1 yıldır kullanıyorum hiç sorun yaşamadım size mi rast geldi ne olduysa artık geçmiş olsun.
 
Hocam sizin müşteri hizmetleri ile işiniz yok şu anlık destek talebi ile de işiniz yok satıcıya diyeceksiniz ki iade etmek istiyorum ondan sonra satıcı size ters bir şey söyler veyahutta kabul etmez ise müşteri hizmetlerine yazıyorsunuz satıcı da cevap vermez ise müşteri hizmetlerine hiç beklemeden yazmanız gerekiyor. 1 yıldır kullanıyorum hiç sorun yaşamadım size mi rast geldi ne olduysa artık geçmiş olsun.
Hocam anlamıyor musunuz ? İade süresi 48 saat, satıcı'ya zaten mesaj atmış ama satıcı 48 saat sonra cevap vermiş iade süresi'nin zaman aşımına uğraması için. Müşteri hizmetleri nerden anlasın ki dolandırdığını, sonuç da satıcı onlar değil.
 
Hocam anlamıyor musunuz? İade süresi 48 saat, satıcı'ya zaten mesaj atmış ama satıcı 48 saat sonra cevap vermiş iade süresi'nin zaman aşımına uğraması için.

Hocam sonradan anladım bende kullanıyorum müşteri hizmetlerine yazdığım gibi cevap verip yardımcı oluyorlar arkadaşa rast geldi demek ki.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı