GameSatış sanal kart alınmalı mı?

Aşırı gereksiz? Amacı neyki bunun?
Amacı yurt dışında hizmet alması örnek biz Azerbaycandan alamıyoruz ama ordan sanal kart alıb ödeme yapıyorum

Kanka Bazen Steam oyun alirken hata vere biliyor ve bu kwrti alip cuzdanina para ekleyebilirsin benim alma sebebim ben azerbaycanliyim ve şu an Steam Türkiye icin cuzdan kodu uretmiyor cok zor cuzdan kodu bulabilirsin bulsanda 20 TL kod 200 TL çok saçma bizde bundan aliyoruz bence gayet mantikli

Gerçektenmi hiç sorun yaşamadiniz mi? Ben 300 TL'lik kart almak istiyorum ama belirttiğim gibi olumsuz yorum bayağı var biraz daha araştirib oyle alacagim

Bende Azeriyim Qardaş ben aldım kullanıyorum ama nereye kadar kullanacağım bilmiyorum bana sorun olmayacak dediler. Bir de o kredi kartına para gönderib harçlayabilirim 2 defa ayrı kart almana gerek yok.

Amacı yurt dışında hizmet alması örnek biz Azerbaycan'dan alamıyoruz ama oradan sanal kart alıb ödeme yapıyorum.

Bende azeriyim qardaş ben aldım kullanıyorum ama nereye kadar kullanacağım bilmiyorum bana sorun olmayacak dediler. Bir de o kredi kartına para gönderib harçlayabilirim 2 defa ayrı kart almana gerek yok.

Salam qardaş netersen abi men bu yaxinliqda alacağım sende problem cixdi Steam'e pul rahat bir şekilde oturdu?

Salam qardaş netersen abi men bu yaxinliqda alacağım sende problem cixdi Steam'e pul rahat bir şekilde oturdu?
Steam yoxlamamışam başqa saytdan yoxladım işlədi problemsiz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı