Gamesir G4 Pro inceleme

Çin malı olduğu için kronik hatası vardır.

Hocam gamepad alacağım bu aralar şu an baktım AliExpress'te bu kontrolcü 650TL İncehesap'da ise 700TL. Sizce bu fiyatlara bu gamepad nasıldır şu an baktığım iki model var biri DualSense diğeri ise bu. Normalde DualSense almayı planlıyordum fakat Android desteği pek iyi olmadığı için direk desteği olan bir kontrolcülere de bakmaya karar verdim. Amacım hem Android hem de bilgisayarda kullanmak kontrolcüyü. Siz olsanız hangisini seçerdiniz? DualSense'de 860TL. @07driftking

Son düzenleme:

Net G4 Pro.

Kardeşim 303 TL ye gxt 590 almıştım 15 gün önce felan gayet memnunum bilgin olsun.

Android ile de aktif kullanacak iseniz g4 pro daha iyi olabilir ama aktif olarak PC ile kullanacak iseniz dualsense daha iyi olur. 2 yıl da garantisi var artı olarak dualsense'nin onu da unutmamak gerek. Son gelen dolar zamlarından dolayı çok fiyat farkı yok önceden çok fiyat farkı vardı şu anda çok fark yok.

Şu an DualSense'e bir tık daha yakın hissediyorum. Hem Sony oyunlarını artık PC'ye çıkaracağı için diğer cihazlara daha iyi desteğin geleceğini düşünüyorum. Şu an DualShock 4'te çok iyi bir Android desteği de var yani DualSense'e destek yakın olabilir diye düşünüyorum.

Dostum eğer ince hesaptan alırsan hem garantisi olmuş olur hem de G4 Pro'nun tutuşu tuş düzeni daha iyi PC tarafına gelirsek zaten Xbox kolu olarak tanımlı direk taktığında PC'yi yani DualSense'nin PC desteği yanından bile geçemez . Game Pass oyunlarında normal PC oyunlarıdna olsun Android tarafında özel Android modu var gene de sen bilirsin ama daha ucuza geliyormuş hem de bende aralarıdna kalmışyım ve G4 Pro aldım , çünkü DualSense'lerin PC destekleri gerçekten sıkıntılı bu direkt tak çalıştır.

@07driftking hocam kusura bakmayın konuyu hortlatıyorum. G4 Pro'yu bilgisayar açıkken şarja taktığımda kablolu olarak çalışmaya geçiyor ve ortadaki tuşa basılı tutmama rağmen kapanmıyor. Bu sebepten sadece bilgisayar kapalıyken şarja takabiliyorum. Sizde de böyle mi? Bildiğiniz bir çözümü var mı?

Adaptörle şarj et. Ben öyle yapıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…