Elektronik GameSir Nova HD Rumble ns Controller 660 TL!

Mephistopheles

Hectopat
Makaleler
9
Yer
Aokigahara
Bu fiyata bedava baba. PC için de kullanabiliyorsunuz.
MFAM kodu ile 14.72 $!
200-250 civarı kargo ücreti çıkması muhtemel.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kargo ücretsiz gözüküyor doğru mu acaba?

Claw's tactical mortal 2.4 Ghz/bt çift kablosuz mod - chromatic RGB - makro - silikon switch - Hall 3D - titreşimli - Turbo modu - 18 tuşlu gamepad
Buna ne dersiniz?

Bu fiyata TR'den gamepad bulmak imkansız. Gamepadim bozulmuştu iyi oldu bu. Paylaştığınız için teşekkürler.

Yanlış anlamadıysam tetikler analog değil. Düğme şeklinde. Hani örnek vermek gerekirse araba yarışlarında falan bastığınız kadar gaz vermez. Tetiğe bastığınız tam gaz hızlanmaya başlar.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20251206_104129_Vivaldi.png
    565,9 KB · Görüntüleme: 109
Nova Lite'a göre nasıldır? Daha mı iyi yoksa daha mı kötü?

1200 mAh batarya varmış bunda. Nova Lite 600 diyorlar. Ama hair trigger varmış ve dongle çıkmıyormuş içinden dediklerine göre.

Bunun vergisi nasıl ödeniyor? Ödeme ekranında T.C. kimlik numarası bile istemiyor, nasıl vergi alıyorlar anlamadım. Sanırım vergisi kapıda ödeniyormuş.

Son düzenleme:
Gümrük vergisi?

Gümrüğü, kargosu cartı curtu 1500 civarlarına gelebilir. Ha bir de son zamanlarda yurt dışından gelen çanta ayakkabı plastik oyuncak ya da plastik olan herhangi bir şeyler için yeni yasa geldi. Gümrükte takılır mı net bir şey diyemem normalde %60 gümrük vergisi var ama bunlar Temu, AliExpress, shein gibi siteler için buradan alınca daha fazla vergi çıkar mı bilemiyorum orasınıda. 1500 değil 2000 küsure bile gelebilir öyle olunca da TR fiyatıyla aynı oluyor. Alacaklara haberim olsun bunu bilerek alın.

Kargo ücretsiz gözüküyor doğru mu acaba?

Yurt dışı gönderimi için ücretsiz olduğunu sanmıyorum.

Diğer forum sitesinde de açılmıştı konusu. Dongle çıkmıyormuş, galiba ekstradan satılıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…