centrumboss Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 700 Çözümler 2 Dün 14:07 #21 Lukatmi dedi: İade süreci sorun değil de o işler nasıl oluyor bilmiyorum. Gümrükten direkt iade edip paranın tamamını alabiliyor muyduk? Genişletmek için tıkla... Ben de tam bilmiyorum, en kötü tecrübe olur diye aldım çünkü asıl planım Cyclone 2 almak.
Lukatmi dedi: İade süreci sorun değil de o işler nasıl oluyor bilmiyorum. Gümrükten direkt iade edip paranın tamamını alabiliyor muyduk? Genişletmek için tıkla... Ben de tam bilmiyorum, en kötü tecrübe olur diye aldım çünkü asıl planım Cyclone 2 almak.
trashopolis Megapat Katılım 15 Ekim 2015 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 01:50 #22 Benim kargo PTT'ye teslim edilmek üzere uçağa binmiş
M Marisquex Kilopat Katılım 5 Şubat 2018 Mesajlar 50 Bugün 02:21 #23 Dongle çıkmıyor ürünün içinden bilginiz olsun
Lukatmi Picopat Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 501 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 AN515-58-52KA Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Bugün 09:11 #24 trashopolis dedi: Benim kargo PTT'ye teslim edilmek üzere uçağa binmiş Genişletmek için tıkla... Hocam vergi çıkınca ne kadar çıktı söylerseniz çok iyi olur.
trashopolis dedi: Benim kargo PTT'ye teslim edilmek üzere uçağa binmiş Genişletmek için tıkla... Hocam vergi çıkınca ne kadar çıktı söylerseniz çok iyi olur.
trashopolis Megapat Katılım 15 Ekim 2015 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 10:14 #25 @Marisquex switchte kullanacağım. @Lukatmi umarım 600 lirayı yakacak kadar yüksek çıkmaz.
Lukatmi Picopat Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 501 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 AN515-58-52KA Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Bugün 11:39 #26 trashopolis dedi: @Marisquex switchte kullanacağım. @Lukatmi umarım 600 lirayı yakacak kadar yüksek çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Umarım hocam. 650 liraya aldık şimdi vergiyle falan 1300'ü geçerse Türkiye'den alsak daha iyiydi zaten. Bende bekliyorum bakalım.
trashopolis dedi: @Marisquex switchte kullanacağım. @Lukatmi umarım 600 lirayı yakacak kadar yüksek çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Umarım hocam. 650 liraya aldık şimdi vergiyle falan 1300'ü geçerse Türkiye'den alsak daha iyiydi zaten. Bende bekliyorum bakalım.