Üst kısmıda atarmısınız hocam süreci merak ettimde.Sipariş verdiğim gün galiba.
Eki Görüntüle 2253531
Her işlemi yazmışlar maşallah.Üst kısmıda atarmısınız hocam süreci merak ettimde.
Her işlemi yazmışlar maşallah.
Eki Görüntüle 2253546
Konuyu görür görmez sipariş vermiştim. Olsun hocam sağlam gelsin de geç olsun sizinki de gelecek elbet.Birkaç saat sonra sipariş verseniz hala taşıyıcı ofisinde olurdu büyük ıhtimalle çok şanslısınz hocam.
Hocam bir sorum olacaktı bu kol gelince yanındaki USB Dongleı takınca direkt bağlanıyomu bilgisayara nasıl bağlıyoruz?Konuyu görür görmez sipariş vermiştim. Olsun hocam sağlam gelsin de geç olsun sizinki de gelecek elbet.
onemlı degıl hocam 3 gun sonra gelsın keyfimiz yerınde messi baba sağolsunKonuyu görür görmez sipariş vermiştim. Olsun hocam sağlam gelsin de geç olsun sizinki de gelecek elbet.
Evet bağlanıyor galiba, aleti güncelleyince bağlanmıyormuş ama.Hocam bir sorum olacaktı bu kol gelince yanındaki USB Dongleı takınca direkt bağlanıyomu bilgisayara nasıl bağlıyoruz?
Hala taşıyıcı ofisinde bizim.Bugün dağıtıcıya verildi benim muhtemelen alan arkadaşların yüzde 80'inin bugün eline ulaşır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.