S Scorionv9 Decapat Katılım 14 Aralık 2022 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2024 #421 Benimkide zahmet olmazsa belkı bugun gumruğe gelir
Efe1674 Hectopat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 1.319 Çözümler 12 Yer Antalya 16 Temmuz 2024 #422 Scorionv9 dedi: Ne zaman sipariş verdiniz. Genişletmek için tıkla... 4'ünde sipariş verdim. İstanbul'dan Antalya'ya 1 günde geldi. Hafta sonu olunca dağıtıma çıkmadı.
Scorionv9 dedi: Ne zaman sipariş verdiniz. Genişletmek için tıkla... 4'ünde sipariş verdim. İstanbul'dan Antalya'ya 1 günde geldi. Hafta sonu olunca dağıtıma çıkmadı.
R.J. Fischer Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 2.023 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2024 #423 Gamepad geldi. Güzel çalışıyor. Forza'da deniyorum şu an titreşim motoru bayağı iyi çalışıyor.
mionellessi Hectopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 1.614 Çözümler 6 Yer Samsun 16 Temmuz 2024 #424 Neden özellikle titreşime dikkat ettiğinizi anlamadım, ben hep titreşimi kapatıyorum.
R.J. Fischer Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 2.023 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2024 #425 mionellessi dedi: Neden özellikle titreşime dikkat ettiğinizi anlamadım, ben hep titreşimi kapatıyorum. Genişletmek için tıkla... Titreşim özelliği bence kullanılmalı. Rahatsız edici bir özellik değil bana göre.
mionellessi dedi: Neden özellikle titreşime dikkat ettiğinizi anlamadım, ben hep titreşimi kapatıyorum. Genişletmek için tıkla... Titreşim özelliği bence kullanılmalı. Rahatsız edici bir özellik değil bana göre.
5 563575 Decapat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 662 Makaleler 1 Çözümler 9 16 Temmuz 2024 #426 Hala taşıyıcı ofisinde, bugün de başaramadık.
mionellessi Hectopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 1.614 Çözümler 6 Yer Samsun 16 Temmuz 2024 #427 563575 dedi: Hala taşıyıcı ofisinde, bugün de başaramadık. Genişletmek için tıkla... Ptt kargo aracı evin önünden geçtiği halde teslim etmediler bugün bana. Yarın sabah şubeye gidip bir fırça atayım şunlara...
563575 dedi: Hala taşıyıcı ofisinde, bugün de başaramadık. Genişletmek için tıkla... Ptt kargo aracı evin önünden geçtiği halde teslim etmediler bugün bana. Yarın sabah şubeye gidip bir fırça atayım şunlara...
Kaan Öner Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2016 Mesajlar 5.062 Çözümler 6 Yer Pendik 16 Temmuz 2024 #428 mionellessi dedi: PTT Kargo aracı evin önünden geçtiği halde teslim etmediler bugün bana. Yarın sabah şubeye gidip bir fırça atayım şunlara... Genişletmek için tıkla... Faydası yok ki hocam yalnız bana bu aralar getiriyorlar vallahi bende şaşkınım. Benim kol yarın dağıtıma çıkar bakalım ne olacak.
mionellessi dedi: PTT Kargo aracı evin önünden geçtiği halde teslim etmediler bugün bana. Yarın sabah şubeye gidip bir fırça atayım şunlara... Genişletmek için tıkla... Faydası yok ki hocam yalnız bana bu aralar getiriyorlar vallahi bende şaşkınım. Benim kol yarın dağıtıma çıkar bakalım ne olacak.
Ali Ataberk Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 2.291 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2024 #429 Gamepad'i test soktum ölü bölge sonucu bu: Tabi şuan sıfır olduğu için değerler çok iyi. Fakat 1-2 yıl kullanınca ölü bölge artıyor mağlumunuz yıprandıkça %15i geçmezse iyi bir gamepad olduğu söylenebilir.
Gamepad'i test soktum ölü bölge sonucu bu: Tabi şuan sıfır olduğu için değerler çok iyi. Fakat 1-2 yıl kullanınca ölü bölge artıyor mağlumunuz yıprandıkça %15i geçmezse iyi bir gamepad olduğu söylenebilir.
S Scorionv9 Decapat Katılım 14 Aralık 2022 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2024 #430 Gümrüğe gece 4 te girmiş şimdi sisteme düştü taşıyici ofisinde görünenler gümrükte büyük ihtimalle suan Scorionv9 dedi: Gümrüğe gece 4'te girmiş şimdi sisteme düştü taşıyici ofisinde görünenler gümrükte büyük ihtimalle şu an. Genişletmek için tıkla... Gumruk muaynesı ne kadar surdu teslım alanlarda sabah 8.30'da baslamıs muayane.
Gümrüğe gece 4 te girmiş şimdi sisteme düştü taşıyici ofisinde görünenler gümrükte büyük ihtimalle suan Scorionv9 dedi: Gümrüğe gece 4'te girmiş şimdi sisteme düştü taşıyici ofisinde görünenler gümrükte büyük ihtimalle şu an. Genişletmek için tıkla... Gumruk muaynesı ne kadar surdu teslım alanlarda sabah 8.30'da baslamıs muayane.