Elektronik GameSir Nova Lite vergi dahil 495TL!

Hocam dün akşam gümrükten saat 21.00 da çıkmış benim kol rica etsem bı bakabilirmisiz kendi siparişinizden ne kadar sürmüş size ulaşması
Sağlıklı bir şey söyleyemem. Gümrükten araya 15 temmuz tatili ve hafta sonu tatili falan girdi araya. Fakat tatilleri çıkartırsam PTT'ye gittikten 2 gün sonra geldi.

Bakabilecek var mı sipariş geçmişine?
Bendeki sipariş adımları bu şekilde.
1721210482323.png

Son düzenleme:
Gümrük güncellemesi,
Gümrük işlemleri tamamlandı yazıyor bende ne zaman gelir ki?
Beklemekten ağaç oldum sakallarım çıktı yaşlandım umarım torunlarım kullanabilir. Çine yayan gidip fabrikada kendim üretip gelsem daha hızlı olurdu muhtemelen ptt gümrük sağ olsun ışık hızında maşallahı var adamların.

Gümrük güncellemesi,
Gümrük işlemleri tamamlandı yazıyor bende ne zaman gelir ki?
Beklemekten ağaç oldum sakallarım çıktı yaşlandım umarım torunlarım kullanabilir. Çine yayan gidip fabrikada kendim üretip gelsem daha hızlı olurdu muhtemelen ptt gümrük sağ olsun ışık hızında maşallahı var adamların.
Hocam üstte kargonun tüm adımlarını ss olarak attım, oradan tahmin yürütebilirsin ne zaman ulaşabileceği hakkında.

Bendeki sipariş adımları bu şekilde. Bu arada ürünün açıklama kısmında en altta USB-C kablosu da var yazıyor, o yüzden 100 TL iade istedim bakalım verecekler mi?.. 🤣
Eki Görüntüle 2255347

Onu yanlış yazmışlar zaten çıkmıyor sadece normal Nova'da çıkıyor. 100TL için uğraşa değmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı