Elektronik GameSir Nova Lite vergi dahil 495TL!

Benim kol da geldi. Malzeme kalitesi fiyatına göre çok iyi olduğunu düşüyorum. İnternetten bir test yaptım sanırım değerler normal.geriye sadece kola alışmak kaldı

Evet ancak bu gecikmenin dongledan ziyade polling rate değeriyle alakalı olduğunu düşünüyorum. 8BitDo'da bu değer 1000'ken bunda muhtemelen 500 Hz.

Kaynak paylaşabilir misin?
Hocam dongle ne kadar uzakta ise gecikme o kadar artar bu kablolu şeylerde yapılan hertz testi ile kablosuz şeylerde yapılan hertz testi aynı değildir.

Hocam dongle ne kadar uzakta ise gecikme o kadar artar bu kablolu şeylerde yapılan Hertz testi ile kablosuz şeylerde yapılan Hertz testi aynı değildir.
Tamam da 8BitDo'yu da kablosuz kullanıyorum. İşin test tarafı bir tarafa gözle görülür şekilde iki kol arasında bariz gecikme farkı var. Dediğim gibi bu fiyata güzel ancak 1000 TL bandında alınmaz. Özellikle FPS, TPS shooter oynayanları üzmesi muhtemel.

Driverı varmış sanırsam driverını indirip alıcıyı yakınca koyup deneyebilirsiniz. Bir de iki tane kablosuz 2.4GHz aleti aynı ortamda kullanmak sıkıntı yaratır ondan da kaynaklanıyor olabilir birisini kapatıp diğerini deneyebilirsiniz.

Bugün benim aldığım ürün de elime ulaştı ancak titreşim motorları çalışmıyor. Benzer bir sorun yaşayan var mı? Yazılımsal bir soruna benziyor. Android ve Linux Xinput modunda denedim. İkisinde de uygulamalar titreşim motoru bulunmuyor hatası veriyor. Aynı uygulamalarda Logitech F710 sorunsuz çalışıyor. Bu sorun haricinde kolu F710'dan daha çok beğendiğimi söyleyebilirim.

Mod+Dpad Up tuşları ile titreşim çalışıyor. Bu yüzden yazılımsal olduğunu düşündüm.

Bu kolun şarj olup olmadığını nasıl anlayacağız?
Bende böyle bir sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…