Elektronik GameSir Nova Lite vergi dahil 495TL!

Kullanmadım ama fare ve klavye ile olan gecikme kadar yani hiç göze çarpmıyor.

Kol bugün elime ulaştı ama RT tuşuna basılı tutunca gamepad'in ortasındaki yeşil ışık kırmızı yanmaya başlıyor. Nedenini bilen var mı? test sitesine bakınca RT tuşu sürekli 0-1 arası gidip geliyor azıcık dokunsam bile.

Düzenleme: En altta bulunan M tuşuna 2 kez basınca ışık 2 kez yeşil yandı ve sorunum çözüldü. Sanırım özel bir ayar ya da modu kapattım. Aynı sorunu yaşayan olursa böyle çözebilir.

Son düzenleme:
Kol bugün elime ulaştı ama RT tuşuna basılı tutunca gamepad'in ortasındaki yeşil ışık kırmızı yanmaya başlıyor. Nedenini bilen var mı?
Belki şarjı az olabilir. Ben öyle bir sorun yaşamadım. PC'de toplam 6 saat falan kullanmışımdır hala şarjı bitmedi.

Turbo modu o, M tuşuna basıp istediğiniz herhangi bir tuşa (DPAD/LS/RS dışında) basarsanız o tuşun turbo modu açılır, aynı kombinasyonla kapatabilirsiniz. https://cdn.shopify.com/s/files/1/2241/8433/files/GameSir-Nova_Lite_Manual.pdf?v=1712137101 Bu kullanma kılavuzunda tüm özellikler ve kombinasyonlar yazıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…