Biliyorum Bluetooth ile bağlamaya çalışıyorum da nasıl yaptığını soracaktım bir türlü yapamadım. Sitede yazana göre bağlanıyormuş dediği gibi yapıyorum ama hata veriyor.
Biliyorum Bluetooth ile bağlamaya çalışıyorum da nasıl yaptığını soracaktım bir türlü yapamadım. Sitede yazana göre bağlanıyormuş dediği gibi yapıyorum ama hata veriyor. Eki Görüntüle 2257798
Bluetooth ile bağlamak için kolu v5 sürümüne güncellemelisiniz ama güncellerseniz dongle ile bağlanmaz. Bluetooth desteği sadece Android ve Switch modunda var v4200'de. Android ve Switch modunda kullanmak içinde x360e veya Steam desteğini kullanmanız lazım.
Biliyorum Bluetooth ile bağlamaya çalışıyorum da nasıl yaptığını soracaktım bir türlü yapamadım. Sitede yazana göre bağlanıyormuş dediği gibi yapıyorum ama hata veriyor. Eki Görüntüle 2257798
Bluetooth ile bağlamak için kolu V5 sürümüne güncellemelisiniz ama güncellerseniz dongle ile bağlanmaz. Bluetooth desteği sadece Android ve switch modunda var V4200'de. Android ve switch modunda kullanmak içinde X360e veya Steam desteğini kullanmanız lazım.
Telefona bağladım önce güncelleme yaptırdı ardından PC için nasıl bağlanacağımı gösteriyordu, Home + b basınca açıldı ama bu sefer de laptopta bağlı gözüksede kolda ışık yanıp sönmeye devam ediyor
Telefona bağladım önce güncelleme yaptırdı ardından PC için nasıl bağlanacağımı gösteriyordu, Home + b basınca açıldı ama bu sefer de laptopta bağlı gözüksede kolda ışık yanıp sönmeye devam ediyor
Evet güncelle ekranına gelip other versions'a tıklayın. Oradan 4200'ü seçin. Telefonun konumu falan açık olsun. Cihaz güncellenirken bağlantısı kopmuş ve kapanmış gibi gözükebilir. Ellemeyin o sırada, yazılım güncellenince telefon ekranında güncellendi tarzı bir yazı çıkacak. O zaman kullanabilirsiniz.
4200'e düşürünce bluetooth modunda Xbox Series X kontrolcü olarak gözüküyor, belki bu şekilde Xbox ile kullanılabilir?
Evet güncelle ekranına gelip other Versions'a tıklayın. Oradan 4200'ü seçin. Telefonun konumu falan açık olsun. Cihaz güncellenirken bağlantısı kopmuş ve kapanmış gibi gözükebilir. Ellemeyin o sırada, yazılım güncellenince telefon ekranında güncellendi tarzı bir yazı çıkacak. O zaman kullanabilirsiniz.
4200'e düşürünce Bluetooth modunda Xbox Series X kontrolcü olarak gözüküyor, belki bu şekilde Xbox ile kullanılabilir?
Hocam bu sefer de Wireless Controller olarak algılıyor Nova Lite olarak algılamıyor işlem yapamıyorum. Gerçekten bu kadar zor olmamalı bir gamepad kullanmak ya
Hocam bu sefer de Wireless Controller olarak algılıyor Nova Lite olarak algılamıyor işlem yapamıyorum. Gerçekten bu kadar zor olmamalı bir gamepad kullanmak ya
Yardımınız için çok çok sağolun düzeldi böyle yapıp sürüm düşürünce, uygulama Home+b dediği için öyle deniyordum. Şuan xbox olarak görüyor tuşlarda da problem yok sorunsuz kullanabiliyorum.
Yardımınız için çok çok sağolun düzeldi böyle yapıp sürüm düşürünce, uygulama Home+b dediği için öyle deniyordum. Şuan xbox olarak görüyor tuşlarda da problem yok sorunsuz kullanabiliyorum.
O uygulama sorunlu, yazılım güncellemesi gerekmediği sürece sakın kullanmayın o lanet şeyi. Arada kontrolcünün sürücüsü sapıtabilir Home + B modunda, onun için kontrolcüyü kapatın ve bilgisayardan eşleşmesini çıkartın. Dongle ile bağlayın, dongle takılıyken Home + B moduna geçin ve dongle'ı çıkartın. Sonra Home + ekran görüntüsü tuşuna basılı tutun (Home'un altındaki tuş). Hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca tekrar eşleştirin. Bende oldu bu sürücü sorunu az önce ve kolu kapatmazsanız bilgisayarın içinden geçebiliyor. Durmadan bağlantıyı açıp kapatıyor ve fare bile oynamaz hale geliyor. Çin yazılımı sorunları...