Elektronik GameSir Nova Lite vergi dahil 495TL!

Titreşim en aşağıdaki mode tuşuna basılı tutarak d-padde aşağı ve yukarı tuşlarıyla değiştiriliyor. Dongle ile bağlamak için home+x tuşlarına basınca yeşil yanar, benimki direkt o modda geldi. Bluetooth hiç denemedim ama şöyle bir bilgi var;

Benimki sorunlarıyla birlikte geldi. Sağ titreşim motoru çalışmıyor ve sol triger kullanılamayacak derecede gıcırdıyordu. İkisini de hallettim neyse ki. 400 liraya fazlasıyla değer, trigerlerin kalitesini beğenmedim sadece.

Benim kolda sonunda geldi, B tuşu çalışmıyor arkadaşlar ne yapayım? Titreşimde çalışmıyor.
Dongle söktüm çıkarttım oyunu tekrar başlattım düzeldi, bağlarken zorluklar çektim ama kol güzelmiş 495TL'ye aldığım en mantıklı ürün olabilir.

Son düzenleme:
Dongle modunda gecikme olmazken bluetooth modunda 1 saniyelik bir gecikme var. Sizde de durum aynı mı?

Dongle modunda gecikme olmazken bluetooth modunda 1 saniyelik bir gecikme var. Sizde de durum aynı mı?
Bluetoothda bir tık gecikmenin fazla olması normal bir şey wireless gibi hızlı bir teknoloji değil bluetooth.

Bluetoothda bir tık gecikmenin fazla olması normal bir şey wireless gibi hızlı bir teknoloji değil bluetooth.
Tamam ama anormal bir gecikme mevcut. Başka bir bluetooth gamepadim daha var onda böyle bir şey yok. Sorun büyük ihtimalle yazılımsal.

Tamam ama anormal bir gecikme mevcut. Başka bir bluetooth gamepadim daha var onda böyle bir şey yok. Sorun büyük ihtimalle yazılımsal.
Bende anormal bir gecikme yok sadece 1 tık gecikme var, gamepadı sıfırlayabilirsin.

Bende öyle bir durum yok, downgrade denemediyseniz deneyebilirsiniz.
Herhangi bir güncelleme yapmadım sanırım en düşük sürümdedir şu an. Birde gamepad dongle ile bağlıyken gamepad kapandığında Windows'un donanım çıkarıldığında çıkan efekt sesi geliyor. Bunu kapatmak mümkün mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…