Elektronik GameSir Nova Lite vergi dahil 495TL!

İade et diyeceğimde uğraşılmaz zaten uyguna almışsın joystick sıkıntılı senin aynı sorunu MSI GC30 da yaşamıştım ben cihazı söküp içini temizliyordum üflüyordum o joystick kısmına düzeliyordu sonra 2-3 hafta sonra yine aynısı oluyordu kurtuldum sonunda satmıştım onu.
Sorunlu falan değil? O kadar minimal bir farkın herhangi bir oyunda sorun yaratacağını falan mı düşünüyorsun?

Kargo eve gelmiş beyaz rengi bayağı iyi duruyor.
F710'a Allah rahmet eylesin. Severdik rahmetliyi.

Dosya Ekleri

• IMG-20240718-WA0004.jpg
    IMG-20240718-WA0004.jpg
    42,1 KB · Görüntüleme: 80
İade et diyeceğimde uğraşılmaz zaten uyguna almışsın joystick sıkıntılı senin aynı sorunu MSI GC30 da yaşamıştım ben cihazı söküp içini temizliyordum üflüyordum o joystick kısmına düzeliyordu sonra 2-3 hafta sonra yine aynısı oluyordu kurtuldum sonunda satmıştım onu.
Şimdi iade etsem aynı fiyata aynı ürünü alamam, zaten gelmesi 2 hafta gitmesi 2 hafta toplam 1 aylık iade süreci ile uğraşamam. Bu hep bu değerde kalacaksa bir sorun olmaz değil mi?

Kargo eve gelmiş beyaz rengi bayağı iyi duruyor.
F710'a Allah rahmet eylesin. Severdik rahmetliyi.
Hocam Hardware Tester bu site üzerinden bakar mısınız sol analoğu en sol tarafa dayadığınızda çizginin üstüne geliyor mu diye?

Düşünüyorum çünkü bu sorun GC30 da sabit kalmamıştı sapıtıyordu hocam üretlim hatalı ürün oluyor kısacası bende GC30 da oldu zaten.
Kardeşim 1 saate kadar oyun oynadı ve sorun düzeldi, sanırım arada sırada olacak bir olay bu.

Şimdi iade etsem aynı fiyata aynı ürünü alamam, zaten gelmesi 2 hafta gitmesi 2 hafta toplam 1 aylık iade süreci ile uğraşamam. Bu hep bu değerde kalacaksa bir sorun olmaz değil mi?

Hocam Hardware Tester bu site üzerinden bakar mısınız sol analoğu en sol tarafa dayadığınızda çizginin üstüne geliyor mu diye?

Şu an isteyim fotoyu evden attılar saat 5 6 gibi bakabilirim.

F 710'dan yatay olarak daha buyuk ama daha ınce ve hafıf.

Sağ analog fare imlecini kontrol ediyor cozumunu bılen var mı?

Sağ analog fare imlecini kontrol ediyor cozumunu bılen var mı?
arka plandan steami kapatınca sorun çözüldü

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı