Tamamdır hocam sağolun. Kablo ile bağlayıp bilgisayara tanımladım sonra sizin dediğini şekilde açtım düzeldi.Cihazı kapatın logolu tuşa uzun basın. Açarken x tuşuyla birlikte basılı tutarak açın.
Hocam dongle ne kadar uzakta ise gecikme o kadar artar bu kablolu şeylerde yapılan hertz testi ile kablosuz şeylerde yapılan hertz testi aynı değildir.Evet ancak bu gecikmenin dongledan ziyade polling rate değeriyle alakalı olduğunu düşünüyorum. 8BitDo'da bu değer 1000'ken bunda muhtemelen 500 Hz.
Kaynak paylaşabilir misin?
Tamam da 8BitDo'yu da kablosuz kullanıyorum. İşin test tarafı bir tarafa gözle görülür şekilde iki kol arasında bariz gecikme farkı var. Dediğim gibi bu fiyata güzel ancak 1000 TL bandında alınmaz. Özellikle FPS, TPS shooter oynayanları üzmesi muhtemel.Hocam dongle ne kadar uzakta ise gecikme o kadar artar bu kablolu şeylerde yapılan Hertz testi ile kablosuz şeylerde yapılan Hertz testi aynı değildir.
Tamam da 8BitDo'yu da kablosuz kullanıyorum. İşin test tarafı bir tarafa gözle görülür şekilde iki kol arasında bariz gecikme farkı var. Dediğim gibi bu fiyata güzel ancak 1000 TL bandında alınmaz. Özellikle FPS, TPS shooter oynayanları üzmesi muhtemel.
Ben F710 ile fifa oynamaya alıştığım için bu kolla zor geldi, fifayı iade ettim hikayeli oyunlar oynayacam sadece.Valla bende gecikme falan yok mis gibi.
Bende böyle bir sorun yok.Bugün benim aldığım ürün de elime ulaştı ancak titreşim motorları çalışmıyor. Benzer bir sorun yaşayan var mı?
Mod+Dpad Up tuşları ile titreşim çalışıyor. Bu yüzden yazılımsal olduğunu düşündüm.
Daha önce 2.4 GHz ile bağlanan herhangi bir üst seviye kontrolcü kullandınız mı? Kullanmadıysanız böyle demeniz normal. Ben de böyle 1-2 saniyelik gecikmeden bahsetmiyorum ama herhangi bir oyunu rekabetçi oynayan varsa bu farkı çok rahat anlayacağını düşünüyorum.Valla bende gecikme falan yok mis gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.