GameSir Nova Lite'ı iPad'e bağlamak mümkün mü?

Bağlamak mümkün. Kontrolcünün logosu olan tuşa basılı tutun ve B'ye de basılı tutun.

Olmuyor hocam bluetooth kısmında gözükmüyor cihaz.
Hocam bizzat Apple ürünüm yok oyüzden pek birşey diyemiyorum ama...

Logo tuşu ile Y yaparsanız Switch olarak çalışıyor ve ozamanda Bluethooth açıyor.
Logo tuşu ile A yaparsanız Android için Bluethooth açtığını söylüyor ama bir test edin genede.

Ayrıca test ettim Logo tuşu ile B tuşu komple çalışmıyor. Nedense kitapçığında PS4 için ve IOS için olduğu yazıyor. Dediğim Y ile A'yı deneyin.

Hocam bizzat Apple ürünüm yok oyüzden pek birşey diyemiyorum ama...

Logo tuşu ile Y yaparsanız Switch olarak çalışıyor ve ozamanda Bluethooth açıyor.
Logo tuşu ile A yaparsanız Android için Bluethooth açtığını söylüyor ama bir test edin genede.

Ayrıca test ettim Logo tuşu ile B tuşu komple çalışmıyor. Nedense kitapçığında PS4 için ve IOS için olduğu yazıyor. Dediğim Y ile A'yı deneyin.
Anladım hocam. Şuan bilgisayara da bağlayamıyorum dongle ile. Onun tuşu nedir acaba?

Anladım hocam. Şuan bilgisayara da bağlayamıyorum dongle ile. Onun tuşu nedir acaba?
Hocam çözdüm teşekkürler. Konsolu açma tuşu ve altındaki tuşu açınca hızlı yanıp sönmeye başladı ve bağlandı

X ile beraber Dongle'ı da açın. Bağlanmazlarsa birbirlerine yakınlaştırın.
Ayrıca kasanın arkasına takmanızı önermem, kasanın önüne takın veya USB uzatıcı ile masanın üstüne taşıyın. Tabi kasa açık masanın üstünde filansa bir sıkıntı olmaz.

X ile beraber Dongle'ı da açın. Bağlanmazlarsa birbirlerine yakınlaştırın.
Ayrıca kasanın arkasına takmanızı önermem, kasanın önüne takın veya USB uzatıcı ile masanın üstüne taşıyın. Tabi kasa açık masanın üstünde filansa bir sıkıntı olmaz.
Hocam bağladım da kullanamıyorum şuan. Netflix oyunları mı kol desteklemiyor acaba?

Hocam bağladım da kullanamıyorum şuan. Netflix oyunları mı kol desteklemiyor acaba?
Bilgisayar içinmi yoksa telefon içinmi diyorsunuz? Telefona Switch olarak bağladıysanız bazen düzgün çalışmıyor bazı oyunlar.

Bilgisayar için diyorsanız bilmiyorum, hiç kullanmadım Netflix oyunlarını.

IOS için hocam. Bilgisayarda kullanabiliyordum.
Hocam ne oynadığınıza bağlı. IOS kullanmadığım için net cevap veremem sadece Switch modu bazı oyunlarda düzgün çalışmıyor veya cihazınız düzgün algılamıyor. Başka oyunlarda deneyin bi de.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı