DRIVER Güncel mi
Hectopat
Nasıl bağlayacağımı bulamadım. Nasıl bağlayabilirim?
Olmuyor hocam bluetooth kısmında gözükmüyor cihaz.Bağlamak mümkün. Kontrolcünün logosu olan tuşa basılı tutun ve B'ye de basılı tutun.
Hocam bizzat Apple ürünüm yok oyüzden pek birşey diyemiyorum ama...Olmuyor hocam bluetooth kısmında gözükmüyor cihaz.
Anladım hocam. Şuan bilgisayara da bağlayamıyorum dongle ile. Onun tuşu nedir acaba?Hocam bizzat Apple ürünüm yok oyüzden pek birşey diyemiyorum ama...
Logo tuşu ile Y yaparsanız Switch olarak çalışıyor ve ozamanda Bluethooth açıyor.
Logo tuşu ile A yaparsanız Android için Bluethooth açtığını söylüyor ama bir test edin genede.
Ayrıca test ettim Logo tuşu ile B tuşu komple çalışmıyor. Nedense kitapçığında PS4 için ve IOS için olduğu yazıyor. Dediğim Y ile A'yı deneyin.
Hocam çözdüm teşekkürler. Konsolu açma tuşu ve altındaki tuşu açınca hızlı yanıp sönmeye başladı ve bağlandıAnladım hocam. Şuan bilgisayara da bağlayamıyorum dongle ile. Onun tuşu nedir acaba?
X ile beraber Dongle'ı da açın. Bağlanmazlarsa birbirlerine yakınlaştırın.Anladım hocam. Şuan bilgisayara da bağlayamıyorum dongle ile. Onun tuşu nedir acaba?
Hocam bağladım da kullanamıyorum şuan. Netflix oyunları mı kol desteklemiyor acaba?X ile beraber Dongle'ı da açın. Bağlanmazlarsa birbirlerine yakınlaştırın.
Ayrıca kasanın arkasına takmanızı önermem, kasanın önüne takın veya USB uzatıcı ile masanın üstüne taşıyın. Tabi kasa açık masanın üstünde filansa bir sıkıntı olmaz.
Bilgisayar içinmi yoksa telefon içinmi diyorsunuz? Telefona Switch olarak bağladıysanız bazen düzgün çalışmıyor bazı oyunlar.Hocam bağladım da kullanamıyorum şuan. Netflix oyunları mı kol desteklemiyor acaba?
IOS için hocam. Bilgisayarda kullanabiliyordum.Bilgisayar içinmi yoksa telefon içinmi diyorsunuz? Telefona Switch olarak bağladıysanız bazen düzgün çalışmıyor bazı oyunlar.
Bilgisayar için diyorsanız bilmiyorum, hiç kullanmadım Netflix oyunlarını.
Hocam ne oynadığınıza bağlı. IOS kullanmadığım için net cevap veremem sadece Switch modu bazı oyunlarda düzgün çalışmıyor veya cihazınız düzgün algılamıyor. Başka oyunlarda deneyin bi de.IOS için hocam. Bilgisayarda kullanabiliyordum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.