GameSir T4 Cyclon'e Pro alınır mı?

erendemiray7

Hectopat
Daha fazla  
Pazar akşamı bu kolu satın almayı düşünüyorum, laptopumda kullanacağım o yüzden PC uyumlu olması önemliydi ve bazı yerlerde 8BitDo Ultimate Cden bir tık daha iyi diye okudum sizce bu kol alınır mı? İyi midir? Başka alternatif öneriniz var mı?

Alınır ama xbox dizilimine sahip değil onun farkındasınız değil mi? Tuşların yerinin farklı olması sıkıntı değilse kol güzel.

Xbox dizilimine sahip aslında sadece a X b y kısımlarının yeri farklı o bir şeyi etkiliyor mu?
Şimdi aynı yerden şunu buldum bunun yerleri de aynı neyi fark ettiriyor bilmiyorum bilgisi olan var mı?

Son düzenleme:
Siyah olan direkt xbox versiyonu siyah olanı alın.

Xbox dizilimine sahip aslında sadece A X B Y kısımlarının yeri farklı o bir şeyi etkiliyor mu?
PC'ye bağladığında Xbox kolu olarak tanıttığında evet etkiler. A yerine B, B yerine A; X yerine Y, Y yerine X'e basacaksın. Cemu/yuzu/dolphin/citra vb. Nintendo emülatörlerinde kullandığında dizilim doğru olur. Steam için Bluetooth ile Nintendo Switch olarak tanıtıp Nintendo Switch Pro Controller modunu açarak doğru dizilimle kullanabilirsin.

Siyah olan direkt Xbox versiyonu siyah olanı alın.

Beyaz olan daha içime sinmişti, tuşların yerini ezbere biliyorum yerinin farklı olması hiçbir şeyi etkilemez benim için ama inputta vs bir farklılık olma durumu olursa siyahı alırım yine de. Var mı bir bilgin bu konuda?

Anladım hiç girişmeyeyim o işlere siyah olanı alayım geçeyim o zaman sağ olun.

Tuşların yeri benim için önemli değil diyorsan beyazı alabilirsin. Diğer özelliklerde bir farklılık yok.

Bir süre T4 pro beyaz( switch layout ) modelini kullandım. Xbox kolu olarak gösterebiliyoruz input sıkıntısı olmuyordu. Bunda da öyle olabilme ihtimali var. Bana sorarsanız direkt siyah olanı alın. Beyaz kollar bir süre sonra terden v.s sararabiliyor. Sürekli temizlemek lazım.

Tuşların yeri benim için önemli değil diyorsan beyazı alabilirsin. Diğer özelliklerde bir farklılık yok.
Şimdi şöyle ben zaten A tuşunun altta olduğunu biliyorum ezbere ama senin dediğinden şunu çıkardım ben beyaz kontrolcüde alttakine basarsam B ye basmışım gibi algılayacak. Yani xbox kontrolcüsü olarak görmeyecek inputu. Eğer böyle değilse sadece yazı farkı varsa zaten ezbere bildiğimden ekranda Y gördüğümde otomatik olarak en üsttekine basmam gerektiğini biliyorum orda solda olsa bile.

Temiz kullanacağımı düşünüyorum 4-5 ay önce beyaz Corsair HS80 aldım hiçbir sorunu yok şu anda dış görünüş anlamında. Fakat kulaklıkla gamepad aynı değildir el terlemesinden dolayı sararma ihtimali varsa siyah bakabilirim.

Hayır o şekilde değil. Xbox kolu olarak tanıttığında xbox kontrolcüsü üzerindeki aynı yerdeki tuş aynı görevi görür. Ama üzerindeki sembol A-B X-Y yer değiştirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…