Gamesunucum hosting hizmetleri güvenilir mi?

ZeiTwo

Decapat
Daha fazla  
Oyun sunucum için VDS server almak istiyorum ve fiyat performans bir site buldum. Site ismi gamesunucum, sizce güvenilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Domainin kaydı Ağustos ayında yapılmış. 2 aylık bir site, ben pek güvenmezdim.

Domainin kaydı Ağustos ayında yapılmış. 2 aylık bir site, ben pek güvenmezdim.

Bir arkadaşım öneri yaptı yeni açılmış bir site ama BTK onaylı sanırsam almayı planlıyorum test ettiğim zaman geri dönüş yapacağım.

Bir arkadaşım öneri yaptı yeni açılmış bir site ama BTK onaylı sanırsam almayı planlıyorum test ettiğim zaman geri dönüş yapacağım.

Siz bilirsiniz ama ben pek önermem, son zamanlarda açılmış konulara dikkat ederseniz 1-2 yıllık firmalar dahi berbat. Bu siteninde iyi olacağını sanmıyorum.

Siz bilirsiniz ama ben pek önermem, son zamanlarda açılmış konulara dikkat ederseniz 1-2 yıllık firmalar dahi berbat. Bu siteninde iyi olacağını sanmıyorum.

Evet biliyorum bu benim açacağım 5. sunucu olacak diğerlerini ünlü sitelerden aldım (Keyubu vs) ve hepsi berbattı. İnternet hızları kötü, sürekli yaşanan kopmalar olsun çok problemleri vardı artık farklı firmalara yöneliyorum. Satın alımı gerçekleştirdim sunucum hazır olduğunda verecekler beklemedeyim.

Satın alımı yaptım ve sunucumu kurdum sunucu oldukça kaliteli. İnternet ve bilgisayar hızı için bir iki test yaptım. İnterneti sitesinde yazdığı gibi 1Gbps saniyeler içinde Google Drive'da sakladığım sunucumu kurdum. Sunucuyu kurduktan sonra oyun içinden test yaptım ve oldukça iyiydi. Ayrıca daha önce aldığım sunucularda(Keyubu, rainy, awm bilişim) sürekli bir kopma oluyordu ve internetinde eksiklikler olabiliyordu ve bu sunucu sağlayıcısında bu problemler yoktu. İlk deneyim olarak oldukça beğendim oldukça iyi sunucu almak isteyenlere önerim budur.

Son düzenleme:

Hayırlı olsun, sorun yaşamadığına sevindim. Ama bir süre takip etmeni öneririm. Keyubu blabla hepsi zaten ilk açıldığında iyilerdi ki müşteri topladılar. Ben zamanla iyi olan bir firma görmedim. Zaman geçtikçe kötüleşiyorlar.

Anladım. Önerin için teşekkürler takipte olacağım. Bir problem yaşarsam burada paylaşırım zaten.

Evet. Ben de biliyorum ucuz ve güvenilir. Bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…