Gametech Freezer Pro HD120 alınır mı?

Merhabalar, bu modeli kullanan var mı? Anladığım kadarıyla Çinli bir modelin, üzerine etiket basılarak herkesin satabildiği F/P olmasını umduğum bir model.

Elbette Freezer 34 DUO performansı beklemiyorum. Sessiz, yeterli soğutma sağlasın benim için tamamdır. 1600F'i eğer olursa 3.8 civarına çekmeyi düşünüyorum. Rahat ve serin çalışması lazım. Ayrıca sesini duymamam lazım.

Dark, Rampage, Gametech gibi markalar farklı fiyatlara satıyor aynı ürünü. Sanırım çıktığı yer 'Alyese' markası. Şu an en ucuz RSATeknoloji'de 314₺'e buldum. Bu fiyata çok iyi gibi duruyor, aklıma tek takılan RGB'sinin sabit olması. Yani rainbow diyebiliriz, sabit bir ışıklandırması var.

Ürün linki: https://www.rsateknoloji.com/urun/g...000rpm-fanli-6x-isi-borusu-islemci-sogutucusu

Fanlardan çok ümitli değilim ama aslında elimde Bionix P120 mevcut. Tek başına bu iki fandan daha iyi soğutur hem de daha sessiz şekilde. Sadece blok için 314₺ vermek de yine acaba dedirtiyor. Kısaca kitlendim kaldım. 500₺'e Freezer 34 DUO bulabilsem düşünmez alırım zaten, onun dışında neye para verecek olsam boş yere gidecek gibi geliyor.

Soğutma bloğu iyi duruyor ama fanları şüpheli, eğer dediğin gibi değiştirebileceksen sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…