Gamin.gen.tr rezilliktir

Efebalk

Hectopat
Daha fazla  
Gene bilgisayarımda sıkıntı olmuştu, açılmıyordu, 2 kez teknik servise gönderdim ve PSU'nun bozuk olduğunu ve değiştirdiklerini söylediler. Ertesi gün de ekran kartinin bozuk olduğunu söylediler, ASUS'a göndereceklerini söylediler, ertesi gün aradım, gönderdik dediler. ASUS'u aradım, sorguladim, göndermemişler. Sonraki hafta da sordum, sistemde karışıklık olmuş, yarin gönderiyoruz dediler, göndermemişler. Şu anda 22 iş günü oldu.
Ben öğrendiğime gore çok sorun yasadim bilgisayar konusunda. Gaming.gen.tr tarafindan mağdur da oldum. Ders, proje ödevleri, sinavlar, hepsi kaldı. Telefondan yapabildiğim kadar. Ve de firma ekran kartını 1 teknik destekten sonra ekran kartını çizik yollamisti.

21 iş günü olunca ne gibi haklarım ortaya çıkıyor? Bunları öğrenmem lazım. Yardimci olur musunuz? Bir de hukuktan iyi anlayan birisi var midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı