Bilmiyordum. Ama fiyatını hakediyor diye düşünüyorum hocam.Bu kadar RGB yeter sanırım.
Redragon K552 KUMARA Türkçe Oyuncu Klavye, Mavi Switch : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Redragon K552 KUMARA Türkçe Oyuncu Klavye, Mavi Switch : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
O klavyede tuş silinme sorunu var.
Ne diyorsun daha ne sunayım? K552/K553 falan bakabilirsin hangisi hoşuna giderse al.
Hahahahaha. Doğru ama beni tatmin etmedi verdiği öneriler.Ne bekliyorsun ya? Adamın dükkanı yok, bildiklerini atıyor, böyle klavye isteyeni de ilk defa görüyorum.
3000 TL para alan birinin günlük saatlik ücreti 13.3 TL iken benim 150-350 TL arasında tabiki bu kadar beğenmemezlik yapmam gerekiyor. Altımızda lüks arabalar yok nede olsa memur bir aileye sahibim. Para gökten yağmıyor.Arkadaşın 150 TL'si var, sanki burayı satın almış gibi davranıyor.
Bu güzel işte qwe.@strigoi 270 TL olduğu zamanlarda alınırdı ama 350 TL'ye değmez.
@KlesS Ne istiyorsun? Neden tatmin etmedi?
Bir de bu var. Optik Switch ve yanar dönerli.
Bloody B740A Q Usb Siyah Multimedya-Isw Mekanik : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Bloody B740A Q Usb Siyah Multimedya-Isw Mekanik : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
@Kayseri Mantısı Hocam, Ana konu'dan bağımsız olarak sormak istiyorum, Redragon K552 Kumara Amazon burada RGB'li fakat Redragon K552 Kumara Trendyol burada Single Renk, Amazonda da RGB'li modeli seçince 889 TL gibi bir fiyat çıkarıyor. Ben tam çözemedim. Bir de sizce K552 Kumara mı yoksa Redragon Usas Rgb'mi ne farklı var tam anlayamadım. Fiyat bakımından neredeyse aynılar. Sizce hangisi tercih edilmeli ?
Satıcının koyduğu fiyat o. Türkiyedeki tek Redragon Kumara K552 RGB modeli o sattığı için kafasına göre fiyat koymuş. RGB ile Red LED olanı arasında ışıklandırma dışında fark bulunmuyor.@Dugty Ben de anlayamadım tam. @FantastikTürk RGB sever değilseniz B640 tercih edin.
150-450 TL bütçeniz var demek. Ve RGB şart olacak. Kalitesi umrunuzda değil. Yine de ben bütçenize uygun hem RGB hem de kaliteli mekanik bir klavye önereyim100-450 TL arası idi bütçem yetmedi almadım.