Gaming.Gen.TR GG-6600 / AMD Ryzen 5 5500 hazır sistem alınır mı?

Sinerji'de yukarıdaki sistemi gordum 15bine zaten bende 15 bine alacaktim hem RX 6650 XT sadece 500GB o biraz sıkıntı onu da yaparim monitor olarak ViewSonic VX2428 dusunuyorum alınır mı?

Sinerji'de yukarıdaki sistemi gordum 15bine zaten bende 15 bine alacaktim hem RX 6650 XT sadece 500GB o biraz sıkıntı onu da yaparim monitor olarak ViewSonic VX2428 dusunuyorum alınır mı?

Bütçe MSI G2412'ye cikmiyorsa yazdiginiz monitor iyi gibi gozukuyor.

Sinerji sistemi al gec.

Ya da bunu al gec. Unuttum bunu.

Sinerji sistemi al gec.

Burasi guvenilirmi ayni fiyata r5 5600lu hemde?

Sinerji sistemi al gec.

Aslinda msi i alabilirim arasinda 300tl gibi bisey var sanirim baktiydim buna 23.8inc yetermi sizce hem turkiyenin her yerine gelirmi

Burasi guvenilir mi ayni fiyata R5 5600'lu hem de?

Aslinda MSI'i alabilirim arasinda 300TL gibi bir şey var sanirim baktiydim buna 23.8inc yeter mi sizce?

Yeter.

Evet, gencer guvenilir. Magazasi var.

O sistem kisa sureligine oyle oldu. Hemen alip gecmeni oneririm.
Benim 1080 li pcm vardi televizyona baglamaya calistiydim hdmi ile baglanmadi bitane monitor getirdim baglandi diyelim monitor ve kasayi aldim goruntu vermesse oyle birdey olabilirmi?

O sistem kisa sureligine oyle oldu. Hemen alip gecmeni oneririm.
Benim 1080 li pcm vardi televizyona baglamaya calistiydim hdmi ile baglanmadi bitane monitor getirdim baglandi diyelim monitor ve kasayi aldim goruntu vermesse oyle birdey olabilirmi?

15k butceye onu alma. Al gec.

HAQQUS olan sistemin kasası ve psu'su daha iyi o önerilmeli diye düşünüyorum.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı