Gaming Gen TR güvenilir mi?

ege gün

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar hazır sistem alacaktım ama 4-5 yorum okuduktan sonra biraz şüphelendim sizce kullanılmış ikinci el parça gönderme ihtimalleri var mıdır? Kutusu ve jelatini olmadığı için güvenemiyorum açıkçası ve birçok arkadaş sorun yaşamış.

Amazonda bile öyle bir ihtimal var, ürünü alıp sahtesiyle değiştirip iade edenler bile var. Güvenilir sitedir.

Ben bir sorun yaşamadım. Ama yaşayanlar ile çok ilgilenmiyorlar sanırım. Dikkat edin.

Ben bir sorun yaşamadım. Ama yaşayanlar ile çok ilgilenmiyorlar sanırım. Dikkat edin.

Bende ondan korkuyorum hocam ailem de gel vatandan alalım diyor ama vatandaki fahiş fiyatlara bakınca çok cazip geliyor Gaming gen.

Bütçeniz nedir? Yardımcı olalım.

Her firmanın yorumlarına baktığınızda sorun yaşayan çok kişi var, o yorumlara bakarsak Türkiye'de hiç bir yerden PC alınmaz.
Ben Gaming Gen'den 3 kere hazır sistem aldım bir sorun yaşamadım gayet de iyiydi.

Hocam burada ürünleri özelleştirince 60k ya kadar çıkıyor ben 4070 Ti Super'li bir şey istiyorum AMD kullanmak istemiyorum bir daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…