Gaming Gen TR güvenilir mi?

Gaming gen üzerinden yapılan alışverişlerde sıkıntı çıkma şansı azdır lakin herhangi bir sıkıntıda karşınızda muhatap bulamazsınız tüm firmalarda kötü yorumlar mevcut aldığım sistemi Sinerji üzerinden aldım binlerce kötü yorum mevcuttu lakin bana hem sorunsuz hem de hızlı geldi.

Nereyi önerirsiniz peki hocam.

Nereyi önerirsiniz peki hocam.

Yani hocam Gaming gen - Sinerji - İtopya - ince hesap gibi yerler güvenilir yerler lakin internet üzerinde alınan her üründe az da olsa risk var ve site yorumlarına aldanıp onlara göre hareket ederseniz hiçbir zaman internet alışverişi yapamazsınız diyeceğim odur ki içinize sinen siteden alışverişi gerçekleştirin.

Mesut çevik 3 hafta önce sistemi incelemiş ve başka yayıncılarında sponsorları oldukları için pek sıkıntı çıkmaz gibime geliyor ama 3-5 arkadaş sıkıntı yaşayınca bende şüphe duydum biraz en kötü tüketici haklarına başvururum bir olay olursa.

Arkadaşlar peki INTEL I7 14700F-MSI PRO B760M-P-PNY RTX 4070 TI SUPER-1TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bunu almak ne kadar mantıklı?

RAM'i 32 yapınca 66k oluyor fiyat.

Son düzenleme:
İtopya'dan pazartesi günü bilgisayar sipariş ettim ortalama kaç günde elime gelir veya sıkıntı yaşayan çok olmuş diye gördüm bir sıkıntı olur mu yakın zamanda sipariş veren var mı ve kusura bakmayın konu nasıl açılır bilmiyorum ilk defa bu uygulamayı kullanıyorum alelacele yazdığım için pek araştıramadım. Son sorum geç gelme sorunu yaşayanlar sonrasında PC ile sıkıntı yaşadı mı?

Edit: PC sağsalim gelirse buraya yazacağım saygılar.

Hocam burada ürünleri özelleştirince 60k ya kadar çıkıyor ben 4070 Ti Super'li bir şey istiyorum AMD kullanmak istemiyorum bir daha.

O bütçeyle sistem toplamayı denediniz mi hiç? Belki ihtiyacınıza uygun olan sistemi orada bulursunuz.

daha önce alışveriş yaptım haftanın belirli günlerinde kargoları çıkarıyorlar ortalama 1 haftada gelir benim siparişim eksiksiz ve sağlam geldi. (hazır sistem aldım)

Hocam daha cumartesi günü monitör aldım İtopya'dan cumartesi akşam verdim siparişimi pazarda kapalıydı zaten pazartesi kargoya verildi salıda elime ulaştı ama hazır sistem olduğu için 5-6 günü bulabilir gelmesi.

Hocam ben gamingentrden kendim ve 2 arakdaşım için alışveriş yaptım sorun yaşamadık ama sorun her firmada yaşayabiliriz ama güvenilirdir. İnşallah sorun yaşamazsınız

@JinxFX hocam bilgisayar geldi sağsalim işten eve gelince(18 yaşındayım) biraz takılıcam sorun yaşarsam söylerim ama bilgisayar aşırı iyi duruyor şöyle atayım.Bence güvenilir ve kargo sorununu çözmüşler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…