Gaming Gen TR indirim kodu var mı?

Biraz uğraşırsan 1000 liraya falan geliyor. İyzico ve Parolapara ile ödemen gerek.

İyziconike 100/10 indirim için başvurdum bir de ilk siparişe özel 300 vardı ona da başvurdum.

Ancak paralpol da ne yapacağız bilmiyorum.
Uygulamayı indirip hesap oluşturuyorsun. Ardından kimlik doğrulaması, yüz tanıma ve adres doğrulaması gibi adımlar var – uygulama zaten seni yönlendirerek bu adımları tek tek gösteriyor.

Tüm doğrulamalar tamamlandıktan sonra, uygulama içinde "Sanal Kart" bölümüne girip kendi sanal kartını oluşturuyorsun. Kartını oluşturduktan sonra, GamingGen.tr sitesine gidip iyzico ile öde seçeneğini seçiyorsun. Sana orada bir telefon numarası soracak – iyzico hesabında kayıtlı olan numarayı giriyorsun.

Ödeme aşamasında da oluşturduğun sanal kartın bilgilerini giriyorsun. Ancak dikkat etmen gereken bir nokta var: Satın alacağın tutarı, yani örneğin 1620 TL’yi, Parolapara hesabına yüklemen gerekiyor.

Bu işlemi tamamladığında, sistem sana 400 TL’yi iade ediyor ve bu parayı kendi banka kartına ya da hesabına hiçbir kesinti olmadan aktarabiliyorsun.

Yani özetle: Parayı yatır – harcamış gibi yap – sonra paranı geri al.
Bu arada için rahat olsun, Parolapara, Troy altyapısını kullanan ve resmi olarak kayıtlı, güvenilir bir kuruluştur.
1.620 TL x %10 = 162 İyzico
Parolapara 400 Cashback= 400

562₺ İndirim ile alabiliyorsun.

Uygulamayı indirip hesap oluşturuyorsun. Ardından kimlik doğrulaması, yüz tanıma ve adres doğrulaması gibi adımlar var – uygulama zaten seni yönlendirerek bu adımları tek tek gösteriyor.

Tüm doğrulamalar tamamlandıktan sonra, uygulama içinde "sanal kart" bölümüne girip kendi sanal kartını oluşturuyorsun. Kartını oluşturduktan sonra, GamingGen.tr sitesine gidip İyzico ile öde seçeneğini seçiyorsun. Sana orada bir telefon numarası soracak – İyzico hesabında kayıtlı olan numarayı giriyorsun.

Ödeme aşamasında da oluşturduğun sanal kartın bilgilerini giriyorsun. Ancak dikkat etmen gereken bir nokta var: satın alacağın tutarı, yani örneğin 1620 TL'yi, Parolapara hesabına yüklemen gerekiyor.

Bu işlemi tamamladığında, sistem sana 400 TL'yi iade ediyor ve bu parayı kendi banka kartına ya da hesabına hiçbir kesinti olmadan aktarabiliyorsun.

Yani özetle: Parayı yatır – harcamış gibi yap – sonra paranı geri al.
Bu arada için rahat olsun, Parolapara, TROY altyapısını kullanan ve resmi olarak kayıtlı, güvenilir bir kuruluştur.
1.620 TL X %10 = 162 İyzico.
Parolapara 400 cashback= 400

562₺ indirim ile alabiliyorsun.

TROY kartım var sanal kart yerine o olur mu çünkü 17 yaşındayım Akbank ve ziraat kartım var ancak Mobile açık değil sanal karta nasıl transfer edeceğim.

TROY kartım var sanal kart yerine o olur mu çünkü 17 yaşındayım Akbank ve ziraat kartım var ancak Mobile açık değil sanal karta nasıl transfer edeceğim.
Hesap açtığınızda size bir IBAN numarası veriliyor. Ancak, bu işlemi yapabilmek için 18 yaşından büyük olmanız gerekiyor. Yaşınız tutmuyor maalesef, işlemi ebeveyniniz ile konuşup hesap açabilirsiniz ve işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.

Son düzenleme:
Hesap açtığınızda size bir IBAN numarası veriliyor. Ancak, bu işlemi yapabilmek için 18 yaşından büyük olmanız gerekiyor. Yaşınız tutmuyor maalesef, işlemi ebeveyniniz ile konuşup hesap açabilirsiniz ve işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.

Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı