Gaming Gen TR Rezilliği

Gregorian

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Ekim ayında bir hevesle Modart PC-MA1 sistemi aldım. Fiyatı ve sitenin güvenilirliği beni cezbetti, yaptık bir hata.

1 gün içerisinde bilgisayar geldi. Kurduk mis gibi kullanırken daha 2. gün video izlerken mavi ekran hatası aldım. Daha devam etmez diye düşünürken iyice sapıttı ve kapatırken açarken, video izlerken hatalar belirmeye başladı. Servise gönderdik 15 gün içerisinde PC geri geldi. PC'yi açtık 1 saat geçmeden gene mavi ekran hatası aldık. Meğer arızalı parça olmasına rağmen sadece format atıp göndermişler. Gene kendilerine ulaştık, ürün artık arızaya düştüğü için sıfır PC göndereceklerini belirttiler. 2 gün içerisinde bize gönderin, en kısa sürede sıfır bilgisayarı size gönderelim dediler. PC'yi kargoladık gönderdik. Cumartesi oldu, pazar oldu, pazartesi oldu, salı oldu, artık tak etti, tekrar aradım. PC daha servise bile gitmemiş. Servise gidip sıfır PC yola çıkacak dediler. Cumaya kadar izin istediler, burada bile sözlerinden caydılar. Geldik en can alıcı noktaya. Cuma günü geçti, Pazartesi oldu PC kargoda diye düşünüyoruz Bugün bekliyoruz PC gelsin diye. Saat 4 oldu gelen giden yok. Arayalım dedik, başımızdan aşağı kaynar sular döküldü. PC servise gidecekmiş. Servis arızalı parçayı değiştirecekmiş, sıfır PC falan göndermeyeceklermiş (Bir kez daha bizi oyaladılar ve kandırdılar.) Biz tabii sinirlendik hakkımızı aradık illa parça değiştirilip gönderilecek dediler, vakit bile vermediler. PC ne zaman gelecek ne olacak bilmiyoruz. Sipariş verdiğinizde 1 günde bilgisayar gönderiyorlar, servise gidince günlerdir oyalıyorlar yok o gün yok bugün göndereceğiz diyorlar ayrıca yalan da söylüyorlar. PC alalı 2 ay oldu. Maksimum 15 gün kullanabildim. Bir daha Gaming Gen TR'den hiçbir şey almam.

Ekim ayında bir hevesle modart PC-MA1 sistemi aldım. Fiyatı ve sitenin güvenilirliği beni cezbetti, yaptık bir hata.

1 Gün içerisinde bilgisayar geldi. Kurduk mis gibi kullanırken daha 2. gün video izlerken mavi ekran hatası aldım. Daha devam etmez diye düşünürken iyice sapıttı ve kapatırken açarken, video izlerken hatalar belirmeye başladı. Servise gönderdik 15 gün içerisinde PC geri geldi. PC'yi açtık 1 saat geçmeden gene mavi ekran hatası aldık. Meğer arızalı parça olmasına rağmen sadece format atıp göndermişler. Gene kendilerine ulaştık, ürün artık arızaya düştüğü için sıfır PC göndereceklerini belirttiler. 2 gün içerisinde bize gönderin, en kısa sürede sıfır bilgisayarı size gönderelim dediler. PC'yi kargoladık gönderdik. Cumartesi oldu, pazar oldu, pazartesi oldu, salı oldu, artık tak etti, tekrar aradım. PC daha servise bile gitmemiş. Servise gidip sıfır PC yola çıkacak dediler. Cumaya kadar izin istediler, burada bile sözlerinden caydılar. Geldik en can alıcı noktaya. Cuma günü geçti, pazartesi oldu PC kargoda diye düşünüyoruz bugün bekliyoruz PC gelsin diye. Saat 4 oldu gelen giden yok. Arayalım dedik, başımızdan aşağı kaynar sular döküldü. PC servise gidecekmiş. Servis arızalı parçayı değiştirecekmiş, sıfır PC falan göndermeyecekler miş (bir kez daha bizi oyaladılar ve kandırdılar.) biz tabii sinirlendik hakkımızı aradık illa parça değiştirilip gönderilecek dediler, vakit bile vermediler. PC ne zaman gelecek ne olacak bilmiyoruz. Sipariş verdiğinizde 1 günde bilgisayar gönderiyorlar, servise gidince günlerdir oyalıyorlar yok o gün yok bugün göndereceğiz diyorlar ayrıca yalan da söylüyorlar. PC alalı 2 ay oldu. Maksimum 15 gün kullanabildim. Bir daha Gaming gen TR'den hiçbir şey almam.

Reyiz bilgisayar hala elinde değilse, fiyat iadesinde bulun.

Adında hayır yok.
Sormayın hocam. Çektiğim çilenin üstüne bir de ailemden azar işitiyorum. Sorun çözülmezse elimden ne gelirse yapacağım
Tüketici haklarına başvurun paranızla rezil olmayın.
Babam daha yeni başka bir ürün için Mahkemeye başvurdu. Bununla uğraşacağını sanmıyorum. Pc benim adıma ama ödeyen babam. Ben dava açabilir miyim?

Sormayın hocam. Çektiğim çilenin üstüne bir de ailemden azar işitiyorum. Sorun çözülmezse elimden ne gelirse yapacağım

Babam daha yeni başka bir ürün için Mahkemeye başvurdu. Bununla uğraşacağını sanmıyorum. Pc benim adıma ama ödeyen babam. Ben dava açabilir miyim?
Açarsınız muhtemelen ama açtığınıza değer mi bilemem Tüketici hakları en iyi seçenek gibi geliyor bana.

Açarsınız muhtemelen ama açtığınıza değer mi bilemem Tüketici hakları en iyi seçenek gibi geliyor bana.
Bakalım kendilerinden haber bekliyoruz. Beyefendiler canları isterse parça değiştirip gönderecekler. Oyaladıkça oyalıyorlar. 1 hafta içinde bir gelişme olmazsa THH ye başvurmaktan başka çaremiz yok.

Tüketici Hakem Heyeti'ne gidip gereken süreci başlatın, bir iş çıkmazsa da siz elinizden geleni yapmış olun. (Tahminim hiç uğraşmadan para iadesine hak kazanırsınız, ayıplı mal iade süresi her ne kadar geçmiş gibi duruyorsa da size başta bozuk cihaz satılmış ve durum buraya gelmiş. Bence deneyin)

Arıyorum kendilerini, parça değiştirip gönderecekler mi diye 1 saattir hattayım açan yok. Engellediler mi acaba?

Hocam cevap alabildin mi? Gaming genden bende sistem aldım 2. gün mavi ekran hatası aldım. Yarın babamla servis için yurtiçi kargoya paketleyip götürmeyi düşünüyorduk. Sadece format atıp geri gönderiyorlarsa çok saçma. Bunu kendimde yaptım zaten ama hata çözülmedi. Heves ediyoruz tüm birikimimizi hiçe sayıyoruz olana bak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı