Gaming Gen TR Rezilliği

Hocam cevap alabildin mi? Gaming genden bende sistem aldım 2. gün mavi ekran hatası aldım. Yarın babamla servis için yurtiçi kargoya paketleyip götürmeyi düşünüyorduk. Sadece format atıp geri gönderiyorlarsa çok saçma. Bunu kendimde yaptım zaten ama hata çözülmedi. Heves ediyoruz tüm birikimimizi hiçe sayıyoruz olana bak.
Kasa elinize ulaşalı 2 gün olduysa, servis falan değil. İade hakkınızı kullanın. Belli buranın nasıl bir yer olduğu. İade formu doldurup, kod alın yollayın. İsterlerse kabul etmesinler. Her türlü paranızı ödeyecekler.

Kasa elinize ulaşalı 2 gün olduysa, servis falan değil. İade hakkınızı kullanın. Belli buranın nasıl bir yer olduğu. İade formu doldurup, kod alın yollayın. İsterlerse kabul etmesinler. Her türlü paranızı ödeyecekler.
İade işlemini nasıl başlatacağım? Sıkça sorulan sorular kısmında arıza durumunda iade yapamayız teknik servise gönderebilirsiniz diyor. Ayrıca sadece elektronik fatura kestiler, kutular geldi fakat garanti belgeleri gelmedi. Bir yardımcı olabilirseniz çok makbule geçer. Madem teknik servis sonrası hiçbir şekilde çözüme ulaşmayacak zaman kaybetmenin manası yok o zaman.
Salı günü ulaştı, o gün sorunsuz şekilde kullandım. Çarşamba günü 08:50-16:00 civarları aralığında da sorun yoktu. Fakat 16:00 dan sonra sürekli tekrara düşen mavi ekran hatası.

İade işlemini nasıl başlatacağım? Sıkça sorulan sorular kısmında arıza durumunda iade yapamayız teknik servise gönderebilirsiniz diyor. Ayrıca sadece elektronik fatura kestiler, kutular geldi fakat garanti belgeleri gelmedi. Bir yardımcı olabilirseniz çok makbule geçer. Madem teknik servis sonrası hiçbir şekilde çözüme ulaşmayacak zaman kaybetmenin manası yok o zaman.

Salı günü ulaştı, o gün sorunsuz şekilde kullandım. Çarşamba günü 08:50-16:00 civarları aralığında da sorun yoktu. Fakat 16:00 dan sonra sürekli tekrara düşen mavi ekran hatası.
Sen boşver onların ne dediğini kardeşim, değişim servis, o onların hikayesi. Kanun sana bu şekilde aldığın malı 7 gün içinde nedensiz, 14 gün içinde ayıplıysa geri verebileceğini söylüyor.
Şimdi senin yapacağın şey şu, sitelerinden iade süreci başlatma varsa başlat. Kod verirlerse zaten gönder kargo evrakı elinde olsun.
Sitede böyle bir şey yok, kabul de etmiyorlarsa sen hemen bir eposta at iade talep ediyorum, ürün beklediğim gibi çıkmadı de. Arızadan bahsetmene gerek dahi yok, performansını beğenmedim de yeterli. Sonra epostayı yolla. 2 gün bekle, olumsuz cevap gelirse ya da cevap gelmezse hemen Tüketici Hakem Heyetine, attığın epostanın ekran görüntüsü, faturan bunlarla git. Sürünsünler.

Sen boşver onların ne dediğini kardeşim, değişim servis, o onların hikayesi. Kanun sana bu şekilde aldığın malı 7 gün içinde nedensiz, 14 gün içinde ayıplıysa geri verebileceğini söylüyor.
Şimdi senin yapacağın şey şu, sitelerinden iade süreci başlatma varsa başlat. Kod verirlerse zaten gönder kargo evrakı elinde olsun.
Sitede böyle bir şey yok, kabul de etmiyorlarsa sen hemen bir eposta at iade talep ediyorum, ürün beklediğim gibi çıkmadı de. Arızadan bahsetmene gerek dahi yok, performansını beğenmedim de yeterli. Sonra epostayı yolla. 2 gün bekle, olumsuz cevap gelirse ya da cevap gelmezse hemen Tüketici Hakem Heyetine, attığın epostanın ekran görüntüsü, faturan bunlarla git. Sürünsünler.
Çok teşekkür ederim hocam. Babamla da konuştum şimdi bu durumu, yoksa teknik servis cart curt uğraşacaktık. Dediğiniz adımları izleyeceğim, büyük ihtimal maile dönmez gibime geliyorlar.

Geri iade yok diyerek insanları servisle uğraştırıyorlar, çoğu insan da kaderine razı geliyor. Büyük vole vuruyorlar bu şekilde.
Onların dönüp dönmemesi mühim değil, siz iade niyetinizi hemen yazın ve bunun çıktısını alın, o ve fatura size yeter delil olarak. 7 günü geçmesin Heyet'e başvuru süreniz, nolur nolmaz siz en garanti yoldan gidin. Mutlaka paranızı alacaksınız. Mecburlar.
Ben İncehesap'tan aldığım PSU'yu 13. gün beğenmedim diye yolladım 3-4 gün önce. Bugün param hesaba geri yattı. Alışveriş sitelerine çok dikkat edin. Umarım kimsenin başına gelmez ne diyim.
İyi akşamlar dilerim.

Geri iade yok diyerek insanları servisle uğraştırıyorlar, çoğu insan da kaderine razı geliyor. Büyük vole vuruyorlar bu şekilde.
Onların dönüp dönmemesi mühim değil, siz iade niyetinizi hemen yazın ve bunun çıktısını alın, o ve fatura size yeter delil olarak. 7 günü geçmesin Heyet'e başvuru süreniz, nolur nolmaz siz en garanti yoldan gidin. Mutlaka paranızı alacaksınız. Mecburlar.
Ben İncehesap'tan aldığım PSU'yu 13. gün beğenmedim diye yolladım 3-4 gün önce. Bugün param hesaba geri yattı. Alışveriş sitelerine çok dikkat edin. Umarım kimsenin başına gelmez ne diyim.
İyi akşamlar dilerim.
İade talep oluştururken çok basit bir şekilde dile getirdim dediğiniz gibi yazmak geldi aklıma sadece.
"Ürünün performansını beğenmedim, iade talebi ediyorum. Kısa süre içinde gerekli kodların tarafıma gönderilmesini talep ederim." şeklinde bilet oluşturdum.
Ve şöyle geri dönüş yaptılar.

"Merhabalar,

Kullanıcı sözleşmesini okuyabilirsiniz,

Kişiye özel toplanan sistemlerde iade gerçekleştirilemez.

Saygılar."

Uyanıklığa bak.

Çok iyi olmuş. Hemen dönmeleri iyi olmuş, yarın cuma, haftasonuna kalmadan gönderdikleri faturanın ve sizin attığınız iade postası ve onların cevabının çıktılarını alıp ikametinizin bulunduğu yerdeki Hakem Heyeti'ne gidin. Bildiğim kadarıyla genelde valiliklerde oluyorlar. Okuyun lütfen diyip sizi caydırmak istedikleri sözleşme maddeleri, Tüketici Kanunu'nda "kullanıcı aleyhine şartlar" olarak geçiyor ve geçersizdir. Siz gidip başvurun, iadeyi alıp paranızı ödeyecekler. Gecikmeyin, yarın bence bu işi halledin.
Son olarak tavsiyem, çok bilindik yerler haricinde hazır kasa almayın. Parçaları tek tek araştırarak toplamanızı öneririm. Hem daha uyguna gelir hem de bu tip sıkıntılar çekmezsiniz.

Bu devirde sizin gibi yardımsever birini bulmak çok zor özellikle bu tarz durumlarda ne yapacağımı hiç bilmiyorken. Çok teşekkür ederim tekrardan. Çıktıları şu şekilde aldım yeterli midir? WhatsApp Image 2020-12-10 at 22.33.33.jpeg Babam gerekli bilgileri girip dilekçe yaz internette birçok örneği var dedi nasıl yazıldığına dair. Daha önce hiç dilekçe yazmadım. Nasıl yazacağım? wordden kendim yazıp çıktı mı almam gerekiyor yoksa el yazısı ile mi yazmam gerekli? Ya da internette bulunan bi form çıkartıp onu mu dolduracağız?
Çok iyi olmuş. Hemen dönmeleri iyi olmuş, yarın cuma, hafta sonuna kalmadan gönderdikleri faturanın ve sizin attığınız iade postası ve onların cevabının çıktılarını alıp ikametinizin bulunduğu yerdeki Hakem Heyeti'ne gidin. Bildiğim kadarıyla genelde valiliklerde oluyorlar. Okuyun lütfen deyip sizi caydırmak istedikleri sözleşme maddeleri, Tüketici Kanunu'nda "kullanıcı aleyhine şartlar" olarak geçiyor ve geçersizdir. Siz gidip başvurun, iadeyi alıp paranızı ödeyecekler. Gecikmeyin, yarın bence bu işi halledin.
Son olarak tavsiyem, çok bilindik yerler haricinde hazır kasa almayın. Parçaları tek tek araştırarak toplamanızı öneririm. Hem daha uyguna gelir hem de bu tip sıkıntılar çekmezsiniz.

Çok iyi olmuş. Hemen dönmeleri iyi olmuş, yarın cuma, hafta sonuna kalmadan gönderdikleri faturanın ve sizin attığınız iade postası ve onların cevabının çıktılarını alıp ikametinizin bulunduğu yerdeki Hakem Heyeti'ne gidin. Bildiğim kadarıyla genelde valiliklerde oluyorlar. Okuyun lütfen deyip sizi caydırmak istedikleri sözleşme maddeleri, Tüketici Kanunu'nda "kullanıcı aleyhine şartlar" olarak geçiyor ve geçersizdir. Siz gidip başvurun, iadeyi alıp paranızı ödeyecekler. Gecikmeyin, yarın bence bu işi halledin.

Bu devirde sizin gibi yardımsever birini bulmak çok zor özellikle bu tarz durumlarda ne yapacağımı hiç bilmiyorken. Çok teşekkür ederim tekrardan. Çıktıları şu şekilde aldım yeterli midir?Eki Görüntüle 774269 Babam gerekli bilgileri girip dilekçe yaz internette birçok örneği var dedi nasıl yazıldığına dair. Daha önce hiç dilekçe yazmadım. Nasıl yazacağım? wordden kendim yazıp çıktı mı almam gerekiyor yoksa el yazısı ile mi yazmam gerekli? Ya da internette bulunan bi form çıkartıp onu mu dolduracağız?
Bu çıktılar yeterli. Edevlet üzerinden de hizmeti açmışlar. Tüketici Hakem Heyeti Başvuru yazın çıkıyor. Oradan yapabilirsiniz. Bugün ordan yapın, yarın da sizin bulunduğunuz ilde nerdeyse gidip fazladan bilgi alın içiniz rahat etsin isterseniz. Fakat onların sözleşmesinin geçersiz olduğu ve iade hakkınız olduğu kesin. Öyle geniş geniş yazdıklarına bakmayın. Kimi tuttururlarsa işte. Sen çekinir iade etmezsin, o etmez 10 kişiden 1 kişi bu yola başvursa 9 tanesi güzel kar bırakır.
Siz edevlet üzerinden açın başvuruyu şimdi, orda zaten yönlendirir sizi. Ne gerekiyorsa da yüklersiniz. Yarın da bence bi gidip bilgi alın. Sonucu yazarsınız buraya biz de bilelim.

Merhabalar tekrardan 9 Aralık günü gaminggentr bana ulaştı PC'nin işlemcisi değişti kargoya verildi dedi 10 Kasım günü PC bana ulaştı. PC'yi açtım format vs atılmamış gönderdiğim gibi gelmiş sadece test programları var. Ets güncelleyeyim dedim ve paaaatt. Mavi ekran hatası çıktı. Yarın arayıp iade isteyeceğim daha da uğraşmak istemiyorum dalga geçiyor herifler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı