Gaming.gen.tr sistem Windows kurulu mu gelir?

A.Doğukan

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar Gaming Gen'den sistem aldım. Bugün ya da yarın elime ulaşacak. Windows kurulu halde mi gelir? Elimde Windows 11 key var. Kurulu halde gelirse direkt keyi aktif edip devam mı edeyim? Yoksa sıfırdan format atıp öyle mi aktif edelim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar Gaming Gen'den sistem aldım. Bugün ya da yarın elime ulaşacak. Windows kurulu halde mi gelir? Elimde Windows 11 key var. Kurulu halde gelirse direkt keyi aktif edip devam mı edeyim? Yoksa sıfırdan format atıp öyle mi aktif edelim?

Gaming.gen.tr'den aldığınız sistemde Windows 11 kurulu olarak gelebilir. ancak etkinleştirilmemiş olabilir. Bu durumda, Windows 11 keyinizi kullanarak sisteminizi etkinleştirebilirsiniz.

Zaten o sistemlerin mantığı tak çalıştır olduğu için evet kurulu geliyor. Tek ekran kartı takılı gelmiyor.

Zaten o sistemlerin mantığı tak çalıştır olduğu için evet kurulu geliyor. Tek ekran kartı takılı gelmiyor.
Çok sağolun anladım hocam.

Arkadaşlar 10 pro yollayıp göndermişler 11 e güncellemek istiyorum. windows 11 güvenli yükleme hatası veriyor

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı