Arkadaşlar bu sistemi almayı düşünüyorum ama aklıma takılan birkaç soru var.
Ekran kartının normal fiyatı 10k. Sistemin fiyatı 14K. Bu fiyatın bu kadar ucuz olmasının sebebi nedir?
HERO 5A, AMD işlemcili ve yeni nesil Nvidia ve AMD Radeon ekran kartı modellerine sahip, AMD hazır sistem bilgisayar en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da !
HERO 5A, AMD işlemcili ve yeni nesil Nvidia ve AMD Radeon ekran kartı modellerine sahip, AMD hazır sistem bilgisayar en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da !
Gamegarajdada beyaz kasalar var ama ekran kartınız beyaz olmaz.
Alacağınız FPS farkına değmez bence beyaz olması.
Hem işlemci hem ekran kartı farkı var sistemler arasında.
Arkadaşlar bu sistemi almayı düşünüyorum ama aklıma takılan birkaç soru var.
Ekran kartının normal fiyatı 10k. Sistemin fiyatı 14K. Bu fiyatın bu kadar ucuz olmasının sebebi nedir?
Bu sistemdeki RTX 3060 kandırmaca 8GB versiyonu. Yeni versiyonun diğer özellikleri de kırpıldı Nvidia tarafından. Bu sistemi alıncaya kadar RX 6700 veya 6700xt'li benzer sistemler görmüştüm.
Sinerji Talos Ryzen 5 5600X 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RTX4060Ti [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun