Gaming.gen.tr'de hazır sistem sepete eklenmiyor

aardaa

Hectopat
Yer
İstanbul
Sepete ekle butonuna basınca sistemin fiyatı düşüyor ve sepete eklenmiyor. Nasıl düzelteceğim? Stok olmadığından mı böyle oluyor?

Hocam bu sistemin bu fiyat olması imkansız eskiden kalma muhtemelen.

O siteden alışveriş yapmadan önce bu konuya göz atmanızı öneririm.

Sorunuza gelecek olursak, bu sistem için çok düşük bir fiyat, yani stok yok.

Aynen bu arkadaş. Adama ne çektirmişler.
3 gün önce 8400 TL'lik alışveriş yaptım 2 günde geldi çiziği bile yoktuç.
Hocam zaten bozuk/kırık/hasarlı gönderiyorlar demiyorum. Hasarlı gelirse ayvayı yediniz açıkcası. Kanıtlarıyla mevcut konusu. Çile çektiriyorlar resmen.

Hocam mağazadan teslim alabilirim evime yakın. Ama ödemeyi internetten istiyorlar. Bu bütçede bulduğum başka hazır sistemlerde sadece 1050 Ti vardı ondan buradan almak istiyorum.

Genel konuşmaya gerek yok. Ben de buradan aldım ve gayet memnunum. Anlamıyorum neden genelliyorsunuz.

Birisi memnun, birisi memnun olmayabilir.

Onun dışında, stokta olmasa "stokta kalmadı" yazardı. Instagram veya telefondan ulaşıp sorun.

Hocam kanıtlarıyla mevcut. Konuya girin bakın. Adama neler çektirmişler kendiniz okuyun. İsteyen alır tabii fakat ben böyle müşterisini mağdur eden bir yerden almak istemezdim. Para kolay kazanılmıyor. Çöpten toplanmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…