Gaming.gen.tr'den aldığım sistem hasarlı çıktı

Mehmedovskii

Megapat
Daha fazla  
Gaming.gen.tr adlı siteden GG2 adlı sistemi aldım cumartesi günü. Bugün geldi sistem. Ben evde yoktum diye babam almış yukarı taşımış. Ben eve gelir gelmez kasayı kontrol ettiğimde kasanın dış kapak kısmını kasaya tutturan tüm tutamaçların kırık olduğunu görüp Gaming Gen'e yazdım. Fakat firma bunu kargo şirketi(Yurtiçi Kargo) ile çözmem gerektiğini söylediler. 40 yılın başı bir bilgisayar aldım başıma gelen duruma bak. Kargo şirketine durumu yazdım ama cevap yok. Şu an ne yapmam gerekiyor gerçekten bilmiyorum. Bir acele tüketici hakem heyetine yazayım dedim. Lakin daha önce hiç yazmadım, yanlış bir durumda kalmak istemiyorum.

20201111_162602.jpg
20201111_162606.jpg
20201111_162610.jpg
20201111_162615.jpg
20201111_162619.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
O parçanın kargoda kırılması pek mümkün gelmedi bana. Ön paneli takılı geliyor normalde o kasalar. O parçaları kırmak için kanırtmak lazım. Üstüne bir darbe alsa ezik vs. olurdu.

Gaming.gen.tr adlı siteden GG2 adlı sistemi aldım cumartesi günü. Bugün geldi sistem. Ben evde yoktum diye babam almış yukarı taşımış. Ben eve gelir gelmez kasayı kontrol ettiğimde kasanın dış kapak kısmını kasaya tutturan tüm tutamaçların kırık olduğunu görüp Gaming Gen'e yazdım. Fakat firma bunu kargo şirketi(Yurtiçi Kargo) ile çözmem gerektiğini söylediler. 40 yılın başı bir bilgisayar aldım başıma gelen duruma bak. Kargo şirketine durumu yazdım ama cevap yok. Şu an ne yapmam gerekiyor gerçekten bilmiyorum. Bir acele tüketici hakem heyetine yazayım dedim. Lakin daha önce hiç yazmadım, yanlış bir durumda kalmak istemiyorum.

Eki Görüntüle 734170Eki Görüntüle 734172Eki Görüntüle 734174Eki Görüntüle 734176Eki Görüntüle 734177
PC hocasına şikayet et. Videolarında zaten diyorlardı güvenilir olursa birşey şikayet gelir falan diye. Her yerden ulaş. Forum,insta falan bir daha çalışmazlar onlar bu firma ile. Allah yardımcın olsun reis.

Hocam tam olarak nereli hasarlı ben tam anlayamadım. Şimdi gördüm. Hocam onlar nasıl kırılmış öyle geçmiş olsun. Bu arada Gaming genin çözmesi gereken bir durum diye düşünüyorum. Çünkü siz kasayı kargo şirkendin satın almadınız.

PC hocasına şikayet et. Videolarında zaten diyorlardı güvenilir olursa birşey şikayet gelir falan diye. Her yerden ulaş. Forum,insta falan bir daha çalışmazlar onlar bu firma ile. Allah yardımcın olsun reis.
Hocam şuan şu elimdeki sorunu çözsem daha sonra Yurtiçi kargoyu da Gaming Gen'i de her platformda çok güzel bir şekilde anlatmaya çalışacağım. Lakin şuan önceliğim ne yapmalıyım?
THH ile ilgili konuları okuyorum 4-5 aydır sonuç bekleyen insanlar varmış. :D :D :D . Aklımda kasayı bantlayıp kullanmak da var. Ama Neden ayıplı ürünü kullanayım diye bir soruyor kendine.

Gaming.gen.tr'yi Uzak durulması gerekenler listeme ekledim. Bu tür durumlarda iyi firmalar müşteriyi mağdur etmemek adına kasanın yenisini gönderir. Bizim yapabileceğimiz bir şey yok kargo firmasıyla halledin gibi bir şey müşteri memnuniyetinden uzak başından savma amacı güden konuşmalardır. Geçmiş olsun. Kargo firması da alırken kontrol etseydiniz gibi bir yaklaşımla gelecektir. Bu şekilde kullanman gerekecek ya da satın aldığın yeri biraz sıkıştırman.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı