Gaming.Gen.TR'den alınan sistem açılmadı

• Konuyu başlatan stropa
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 691

stropa

Femtopat
Daha fazla  
RAM
Klevv 7000mhz
SSD veya HDD modeli
Corsair m2 ssd
Ekran kartı
Galax 4070
Anakart
Asus prime b840m
İşlemci
Ryzen 5 7500f
Merhaba. Ben Gaming.gen'den bir bilgisayar aldım. Görünürde sorun yok ve cama yapıştırılan testlerde hepsi tikliydi. Ekran kartını taktım, PSU fişini taktım ve PSU'yu açık hale getirdim. Bilgisayarın başlatma tuşuna bastım ama bilgisayar açılmadı.

Bilgisayarın linki:

Kasanın linki:

Merhaba. Ben Gaming.gen'den bir bilgisayar aldım. Görünürde sorun yok ve cama yapıştırılan testlerde hepsi tikliydi. Ekran kartını taktım, PSU fişini taktım ve PSU'yu açık hale getirdim. Bilgisayarın başlatma tuşuna bastım ama bilgisayar açılmadı.

Bilgisayarın linki:

Kasanın linki:

Ekran kartının kablolarını iyi takın bazen tam takılmıyor ve sokete de iyi girdiğine bakın.

Hocam I simgesi üstte oraya alıyorum sisteme güç gitmiyor.

PSU şalter açık mı? Tam oturttunuz mu güç kablosunu? Anakart 24 pin işlemci 8 pin bağlantısı ve ekran kartının bağlantısını kontrol edip iyice oturtun.

Hocam I simgesi üstte oraya alıyorum sisteme güç gitmiyor.
I yazana basacaksınız.

Ekran kartının kablolarını iyi takın bazen tam takılmıyor ve sokete de iyi girdiğine bakın.

Ekran kartının soketine tam oturttum. Ekstra güç soketini de taktım ama çalışmadı.

PSU şalter açık mı? Tam oturttunuz mu güç kablosunu? Anakart 24 pin işlemci 8 pin bağlantısı ve ekran kartının bağlantısını kontrol edip iyice oturtun.

I yazana basacaksınız.

Tamam oraya alıyorum ama sistem çalışmıyor.

Ekran kartının soketine tam oturttum. Ekstra güç soketini de taktım ama çalışmadı.

Arkadaki kablo tam oturtulmuş mu hocam? Test edilmeyen sistem yollamaz hiçbir firma.

Doğru kablo takılı mı emin ol. Prizin etrafı dağıksa dalgınlıkla başka bir şeyin güç kablosunu prize bağlarsın önce ondan emin misin?

Bazen psu kablosu tam oturmuyor onada bakın ve ordaki anahtarı yani psu açma şeyini 2 türlüsünü de deneyin yani garanti olsun. Olmadı priz değiştirin öyle deneyin prize iyi giriyor mu ona da bakın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı