Gaming.Gen.TR'den alınan sistem açılmadı

• Konuyu başlatan stropa
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 690

stropa

Femtopat
Daha fazla  
RAM
Klevv 7000mhz
SSD veya HDD modeli
Corsair m2 ssd
Ekran kartı
Galax 4070
Anakart
Asus prime b840m
İşlemci
Ryzen 5 7500f
Merhaba. Ben Gaming.gen'den bir bilgisayar aldım. Görünürde sorun yok ve cama yapıştırılan testlerde hepsi tikliydi. Ekran kartını taktım, PSU fişini taktım ve PSU'yu açık hale getirdim. Bilgisayarın başlatma tuşuna bastım ama bilgisayar açılmadı.

Bilgisayarın linki:

Kasanın linki:

Arkadaki kablo tam oturtulmuş mu hocam? Test edilmeyen sistem yollamaz hiçbir firma.

Test edilmiş ama yüksek ihtimalle ben gözden bir şey kaçırıyorum.

Doğru kablo takılı mı emin ol. Prizin etrafı dağıksa dalgınlıkla başka bir şeyin güç kablosunu prize bağlarsın önce ondan emin misin?

Doğru kablo takılı ve zaten prizi de bilgisayarla birlikte düzenledim. Ama hiçbir şey çalışmıyor.

Bazen PSU kablosu tam oturmuyor ona da bakın ve oradaki anahtarı yani PSU açma şeyini 2 türlüsünü de deneyin yani garanti olsun. Olmadı priz değiştirin öyle deneyin prize iyi giriyor mu ona da bakın.

Her türlü şeyi denemişimdir belki. Kablolara dokunmak istemiyorum hocam. Çünkü bu işten hiç anlamıyorum ve iyice bozmaya hiç gerek yok.

Test edilmiş ama yüksek ihtimalle ben gözden bir şey kaçırıyorum.

Doğru kablo takılı ve zaten prizi de bilgisayarla birlikte düzenledim. Ama hiçbir şey çalışmıyor.

Her türlü şeyi denemişimdir belki. Kablolara dokunmak istemiyorum hocam. Çünkü bu işten hiç anlamıyorum ve iyice bozmaya hiç gerek yok.
Psu kablosu derken psu ile fişi birbirine bağlayan kablo yani sizin taktığınız var ya hani onu iyice oturtun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı