Gaming Gen TR'den ASUS TUF Gaming F16 alınır mı?

Hocam bu markayı sürekli görüyorum ama donanım kalitesinin çok kötü olduğunu söylüyorlar zaten bu fiyata bu absürt özelliklerde bunu destekliyor bence,ayrıca attığım bilgisayar bu marka hariç F/P ürünü.

Hocam bu markayı sürekli görüyorum ama donanım kalitesinin çok kötü olduğunu söylüyorlar zaten bu fiyata bu absürt özelliklerde bunu destekliyor bence,ayrıca attığım bilgisayar bu marka hariç F/P ürünü.

Attigin bikgisayat F/P degil daha uyguna 5060 Legion 5 laptoplar bile var. Bu cihazin ucuz olmasida kalitesiz oldugu icin degil tersine TUF'tan daha kaliteli. Kasa olarak Tongfang kasa kullaniyor, maliyetlerine gore oldukca ust kalitede kasalar. Kalite olarak TUF ile ROG ortasinda diyebiliriz. Rekabet icinde mecburen fiyatlar büyük markalara gore uygun tutuluyor.

Attigin bikgisayat F/P degil daha uyguna 5060 Legion 5 laptoplar bile var. Bu cihazin ucuz olması da kalitesiz oldugu icin degil tersine TUF'tan daha kaliteli. Kasa olarak Tongfang kasa kullaniyor, maliyetlerine gore oldukca ust kalitede kasalar. Kalite olarak TUF ile ROG ortasinda diyebiliriz. Rekabet icinde mecburen fiyatlar büyük markalara gore uygun tutuluyor.

Hocam ben bu markaya güvenemiyorum, popüler kanallara sponsorluk vermişler ve aniden piyasaya çıkan bir marka galiba. Uzun süreli kullanımda sıkıntı çıkarır mı, kaliteli midir siz deneyimlediyseniz yardımcı olur musunuz?

Hocam ben bu markaya güvenemiyorum, popüler kanallara sponsorluk vermişler ve aniden piyasaya çıkan bir marka galiba. Uzun süreli kullanımda sıkıntı çıkarır mı, kaliteli midir siz deneyimlediyseniz yardımcı olur musunuz?

Birebir attigim midelini degil ama R9T 5060 ve X5T 5050 modellerini deneyimledim cihazlar gayet basarili. Uzun vadede sikinti cikartirmi durumunu hicbir cihaz icin kesinlikle garantileyemeyiz. LOQ, Victus gibi cihazlarda gorduk bunu. Bu cihazlar zaten yuzlerce marka tarafindan kullanilan Tongfang kasalari kullaniyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı