Fikop Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 1.962 Çözümler 1 16 Ocak 2025 #11 277490 dedi: Bu tür durumlarda sebep belirtmeden direkt iade etmek istediğimizi söylesek? Tabi 14 gün içinde yani. Genişletmek için tıkla... Olabilir, ben bu süreç ile uğraşmak istemediğim için direkt değişim talebi yoluna girdim.
277490 dedi: Bu tür durumlarda sebep belirtmeden direkt iade etmek istediğimizi söylesek? Tabi 14 gün içinde yani. Genişletmek için tıkla... Olabilir, ben bu süreç ile uğraşmak istemediğim için direkt değişim talebi yoluna girdim.
LordHrothgar Megapat Katılım 10 Ocak 2016 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #12 buraktoprakl dedi: 1 hafta önce Dell g2724d monitorü satın aldım gaming genden iyi paketleme yapmışlardı sorun olacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam hiç ölü piksel, ışık sızması gibi bir sorun olmadı mı? Tamamen sorunsuz mu yolladılar? Pat pata sarmışlar mıydı?
buraktoprakl dedi: 1 hafta önce Dell g2724d monitorü satın aldım gaming genden iyi paketleme yapmışlardı sorun olacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam hiç ölü piksel, ışık sızması gibi bir sorun olmadı mı? Tamamen sorunsuz mu yolladılar? Pat pata sarmışlar mıydı?