Çözüldü Gaming.Gen.tr'nin yaptığı şey yasal mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bu durumda para iadesi sizi mağdur edecek gibi duruyor. Kart ve yaşadığınız sorun nedir?

AMD RADEON RX 6800 GAMİNG Z TRİO 16 GB.

Sorun ise ekran kartını monte ettim.

Daha sonra sistemi açıp drivelarını kurdum en başta tek sorun siyah ekrandı.

Daha sonra sürekli LoL clienti açılırken otomatik hız aşırtma yapmaya başladı ben onay vermediğim halde.
Bios kontrol ettim turbo kapalıydı.

Daha sonra sürekli girdiğim oyunlarda siyah ekran veriyordu, bilgisayarı kapat açmak yapmak durumunda kalıyordum bunu yaptığımda ise bu aygıt bulunamadı deyip ekran kartını görmüyordu.

DDU ile sil yükle yaptım sürekli ancak asla düzelmedi.

Konuyu buraya açmıştım: AMD Adrenalin otomatik hız aşırtma yapıyor

Zaten sorun yaratmak için dandik anakartı pahalı gösterip ekran kartını ucuz gösteriyorlar.

Bir firmada corsair klavye almıştım bir sorun yaşadım biraz mırın kırın yaptılar ancak Tüketici hakeme gideceğim dediğim için güzel bir şekilde yardımcı oldular. Sorun burada bunu demek istemiyorum ben çevreme de önerdiğim bir site umarım yanılmam.

Bu arada fatura kalem kalem olduğu için iade almazlar hepsini.

Komple ne aldıysam aynı fiyattan iade alırım sonuna kadar maalesef.

O dönem 23-24'e aldığım kasa şu anda 30 bin lira. Ben zaten zarar üstüne zarara giriyorum bekliyorum hala servispoint firması bir şey yazmadı.

Kartın donanımsal bir sorunu olmadığını düşündüğümden bu senaryoda en etkili çözüm yabancı forumlara takılıp sorunu kendiniz çözmeniz olur gibi duruyor. Bir diğer yol da satıp 3080 3090 vs almak ancak baş ağrıtacaktır muhtemelen.

Direkt MSI Forumuna gittim. MSI Moderatörü yardımcı olmak istedi. Dediklerini yaptım ancak sorun geçmedi PSU'da arıza olduğunu düşündü.

Konusu: MSI Global English Forum

En başta keşke Nvidia alsaydım diyorum hayırlısı.

Hocam ücret iadesi istemeyin, ürünün misliyle değişimini isteyin. Eğer üründe stok yoksa bir üst versiyonu vermeleri gerekiyor. Eğer olumsuz yanıt gelirse ki gelecektir, Adem Helvacı'nın kanalında konu ile alakalı çok video var. Tüketici hakem heyetine gitmek gerekiyor. 16 ay önce Note 20 Ultra alan arkadaşın telefonu bozulunca ücret iadesi yapmadılar, S22 Ultra verdiler.

Son düzenleme:

Zaten değişim isteyeceğim. Şu anda tüm sistemler zam yedi maalesef tekrar aynı performanslı sistem alamam. Bekliyorum cevaplarına göre tepki koyacağım.

Sana 9K civarı iade yapmaları yasal, bu da ayrı sıkıntı. Sen iadeyi alsan, aynı ekran kartını almak istesen 20k ödiyeceksin. Bu da yasal ama saçmalık. Eğer sana para iadesi mevzusu açarlarsa, direk sistemi iade et. Zarara girme.. Gaming.gen.tr, vatanbilgisayardsn uzak durun bence..

Ya misli ile değişim isteyeceğim ya da aldığım fiyata iade isteyeceğim.

Zaten ben her türlü zarardayım. Aldığım fiyat 23-24k şimdi olmuş aynı kasa 30k.

O dönemler 3070-3080'li kasa alsam 24-25'di şimdi onlar da oldu 30+k üstü.

Cevaplarını versinler bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…