Çözüldü Gaming.Gen.tr'nin yaptığı şey yasal mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Ben alalı neredeyse 2 ay.

Para iadesi teklifini yapmaları bile iyi bir şey bu kadar süre geçmesine rağmen. Kartının markasını bilmiyorum ama araştırırsan yetkili servislerini görebilirsin onlarla iletişime geç.

Gerekmez çünkü aldığın kartta problem var Gaming.Gen.TR senden ekran kartını alip AMD'ye yollacak diğer parçalarda sorun yok onları garantiye veremez gelip AMD ile görüşüp değişim veya iade oyle talep edebilirsin istersen garanti belgen varsa.

MSI ile iletişimdeyim zaten aksi bir durumda onlara yönlendiririm ancak tek sorun "stok yok" derlerse problem başlar. 9 bin lira bana iade etmeleri hiç iyi olmaz.

Para iadesi teklifini yapmaları bile iyi bir şey bu kadar süre geçmesine rağmen. Kartının markasını bilmiyorum ama araştırırsan yetkili servislerini görebilirsin onlarla iletişime geç.

Adamlar 2 yıl garanti veriyor zaten. Ben en başından beri bu problemleri yaşıyorum ki zaten AMD'ye bunları bildirdim kayıtlarda duruyordur. Sadece Drive güncellemesi gelince düzelir sandım ancak düzelmedi.

Evet çünkü 1 ay boyunca "güncelleme gelir" düzelir diye bekledim driveların da bir sıkıntı olduğunu sandım. Ürün bana haziran başında geldi ben 19 temmuz civarı gönderdim.
Bu durumda para iadesi sizi mağdur edecek gibi duruyor. Kart ve yaşadığınız sorun nedir?

Para iadesi alma veya misli ile değişim hakkı talep etmek size kalmış durumda. Kafalarına göre iade yapamazlar. Tüketici hakem heyetine başvurun e-Devlet'ten.

Maalesef başka arkadaşlar yanlış anladı. Sorun yaratırlarsa zaten(başkalarına yaratmışlar) Tüketici hakeme gideceğim gibi bekliyorum şu anlık.

İade ile garanti arasında dağlar kadar fark var...
Hocam şöyle atayım:

"Evet, satın alınan malın ayıplı çıkması durumunda malın tüketiciye teslim tarihinden itibaren iki yıl içinde tüketicilerin, bedel iadesi, malın ayıpsız misliyle değişimi, ayıp oranında bedel indirimi veya ücretsiz onarımı isteme hakları vardır. 16 Mar 2022"

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı