Hyper_6902
Hectopat
Daha fazla
Şu adama güvenmeyin bile. İzoly bile öneren bir adam.
Peki gamenote H2002p modeli şuan indirimde 635 tl ve 7.1 desteği var ama H2002d modelinde rgb ve 7.1 yok ama mikrafonu çıkabiliyor sizce hangisi alınır(üstüne de H2002d modeli 730 tl trendyoldaSponsorlu objektif olamayan inceleme içerikleri, büyük kitle sahipleriyle yapılan reklam anlaşmaları Rampage alıp sorun yaşamayan ufak bir kitlenin başkalarına da önermesi vs olarak gider.
İyi iletebilir. Ama o fiyata daha iyileri alınabilir.
29 Temmuz 2021 yılında 400 TL gibi bir fiyata almışım. O zamanlar pek başka alternatif bulamadım. Şu an 900 TL'ye yakın. Şu an ki fiyatını hak eder mi orası meçhul.
Peki Gamenote H2002p modeli şu an indirimde 635 TL ve 7.1 desteği var ama H2002D modelinde RGB ve 7.1 yok ama mikrofonu çıkabiliyor sizce hangisi alınır(üstüne de H2002D modeli 730 TL Trendyol'da.
Hocam attığınız fotoğrafta öyle gözüküyor ama bu ( )Fiyatı gerçekten iyi düşmüş H2002D yerine p olanını al sadece jak ve USB farkı var diye biliyorum ikisi arasında.
Bu arada mikrofonu çıkıyor sanırım. Sitesindeki şu görselde en azından öyle.
Yüklüyor…
www.havit.hk
Hocam attığınız fotoğrafta öyle gözüküyor ama bu ( )
Video da çıkmıyor dedi benim de kafam karıştı ve bir de bir sorum daha var ben yeni laptop aldım da laptop ta 2 USB girişi var ama hem klavye hem mouse hem de kulaklık USB girişli olacak buyuk ihtimalle nasıl çözerim bu işi.
Video da çıkmıyor dedi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.