Dante Zoldyck
Decapat
Daha fazla
5 bin civarında sizi üzmeyecek bir kulaklık HyperX Cloud 3 Wireless 6.5 civarında HyperX QuadCast S bunları tercih edebilirsiniz ikisi de kaliteli ürünler.
Selamlar.Bütçem civarında bir şeyler önerirseniz sevinirim.
Gözlük kullanmıyorum. Kafam ne çok küçük, ne de büyük; oldukça ortalama bir boyutta. Rengi hiç önemli değil, tamamen siyah olursa daha iyi olabilir, ama fark etmiyor. Dip not: Dedikleriniz bütün kulaklıklara baktım, araştırdım. Bütçeme uygun bir seçenek bulmak istiyorum. Kulaklık kalitesini nasıl değerlendireceğim konusunda ise pek bir bilgim yok. Şu ana kadar baktığım kulaklıkları size atacağım, hangisinin daha iyi olduğunu söylerseniz sevinirim. Ayrıca masa mikrofonu konusunda 5-10 bin TL aralığındaki bütçem için önerilerinizi bekliyorum. (Mikrafondan tek beklentim kaliteli bir ses vermesi anlaşılır olması)Selamlar.
Kulaklık ve mikrofonda gaming olması dışında renk tercihiniz vesaire var mı hocam?
Ek olarak mikrofonu ne düzeyde profesyonel olarak kullanacaksınız ona göre quadcast+s(sıfır etki sadece rgb) veya rode tarafında öneriye gideceğim.
Kulaklıkta ben de arayıştayım ama iyi olduğunu bildiğim birkaç model var o yüzden yine birkaç soruya göre tavsiyelerim değişebilir:
1) Gözlük kullanıyor musunuz? 2) Renk tercihiniz 3) Kafanızın boyutu (büyük-küçük veya ağır kulaklık)
Rastgele sıralamalarla önerilerim:
1) Logitech G733
2) Razer blackshark v2 pro
3) Razer Kraken V3 Pro
4) HYPERX Cloud III Wireless
5) Logitech G PRO X 2 LIGHTSPEED
Selamlar.
Kulaklık ve mikrofonda gaming olması dışında renk tercihiniz vesaire var mı hocam?
Ek olarak mikrofonu ne düzeyde profesyonel olarak kullanacaksınız ona göre quadcast+s(sıfır etki sadece rgb) veya rode tarafında öneriye gideceğim.
Kulaklıkta ben de arayıştayım ama iyi olduğunu bildiğim birkaç model var o yüzden yine birkaç soruya göre tavsiyelerim değişebilir:
1) Gözlük kullanıyor musunuz? 2) Renk tercihiniz 3) Kafanızın boyutu (büyük-küçük veya ağır kulaklık)
Rastgele sıralamalarla önerilerim:
1) Logitech G733
2) Razer blackshark v2 pro
3) Razer Kraken V3 Pro
4) HYPERX Cloud III Wireless
5) Logitech G PRO X 2 LIGHTSPEED
Kulaklık maalesef bütçeniz artınca daha iyisini alayım deyip 10-20 k bandına çekebileceğiniz bir çevre birimi değil.Gözlük kullanmıyorum. Kafam ne çok küçük, ne de büyük; oldukça ortalama bir boyutta. Rengi hiç önemli değil, tamamen siyah olursa daha iyi olabilir, ama fark etmiyor. Dip not: Dedikleriniz bütün kulaklıklara baktım, araştırdım. Bütçeme uygun bir seçenek bulmak istiyorum. Kulaklık kalitesini nasıl değerlendireceğim konusunda ise pek bir bilgim yok. Şu ana kadar baktığım kulaklıkları size atacağım, hangisinin daha iyi olduğunu söylerseniz sevinirim. Ayrıca masa mikrofonu konusunda 5-10 bin TL aralığındaki bütçem için önerilerinizi bekliyorum. (Mikrafondan tek beklentim kaliteli bir ses vermesi anlaşılır olması)
Hocam ilk cümlemde de belirttiğim gibi bunlar fiyatı şişirilmiş ve kesinlikle performans farkına değecek fiyatlar biçildiğini düşünmediğim ürünler (nova pro hariç).Ben de sanırım* seçimimi g pro x 2 veya nova pro tarafında yapacağım. Attığınız modellerden sadece onu öneririm. Şöyle de bir yorum yapayım nova pro adına, gayet rahat süngerlere sahip ve EQ ile 96kHz 24 bitte sorunsuz kullanabiliyorsunuz.Gözlük kullanmıyorum. Kafam ne çok küçük, ne de büyük; oldukça ortalama bir boyutta. Rengi hiç önemli değil, tamamen siyah olursa daha iyi olabilir, ama fark etmiyor. Dip not: Dedikleriniz bütün kulaklıklara baktım, araştırdım. Bütçeme uygun bir seçenek bulmak istiyorum. Kulaklık kalitesini nasıl değerlendireceğim konusunda ise pek bir bilgim yok. Şu ana kadar baktığım kulaklıkları size atacağım, hangisinin daha iyi olduğunu söylerseniz sevinirim. Ayrıca masa mikrofonu konusunda 5-10 bin TL aralığındaki bütçem için önerilerinizi bekliyorum. (Mikrafondan tek beklentim kaliteli bir ses vermesi anlaşılır olması)
Corsair Corsaır Headset Ca-9011224-eu Vırtuoso Rgb Pearl - Fiyatı, Yorumları
Corsair Corsaır Headset Ca-9011224-eu Vırtuoso Rgb Pearl yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_steelserıes-arctis-nova-pro-wireless-kablosuz-gaming-kulak-üstü-kulaklık-siyah-1222644.html
HyperX Cloud Flight Wireless USB Headset for PC and PS4™ Kablosuz Oyuncu Kulaklığı - 4P5L4AA#ABL - Fiyatı, Yorumları
HyperX Cloud Flight Wireless USB Headset for PC and PS4™ Kablosuz Oyuncu Kulaklığı - 4P5L4AA#ABL yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Tamamdır çok teşekkürler dediğiniz masa mikrafonun rica etsem atabilir misiniz?Kulaklık maalesef bütçeniz artınca daha iyisini alayım deyip 10-20 k bandına çekebileceğiniz bir çevre birimi değil.
Mikrofon açısından Quadcast S kullanan biri olarak, discord da zaman geçiriyorum ve podcast kayıtları alıyorum yeteri kadar işimi görüyor. Bunun yanına sağlam bir masa mikrofon tutacağı ile beraber sorunsuz ve memnuniyetle kullanırsınız.
Lakin son zamanlarda takip ettiğim SteelSeries Alias da önermek isterim. Özellikle yapay zeka ile kendi software üzerindeki alternatif gürültü azaltma vesaire gibi birçok seçeneği var gerçekten çok beğeniyorum mikrofonu, önermeden geçmek istemedim.
Hocam ilk cümlemde de belirttiğim gibi bunlar fiyatı şişirilmiş ve kesinlikle performans farkına değecek fiyatlar biçildiğini düşünmediğim ürünler (nova pro hariç).Ben de sanırım* seçimimi g pro x 2 veya nova pro tarafında yapacağım. Attığınız modellerden sadece onu öneririm. Şöyle de bir yorum yapayım nova pro adına, gayet rahat süngerlere sahip ve EQ ile 96kHz 24 bitte sorunsuz kullanabiliyorsunuz.
Bu arada bir soru daha soracağım tamamen cahilliğime verin şimdiden kusura bakmayın. Öncelikle ilk sorum 96kHz 24 bitte çalışması ne işey yarıyor? İkinci sorum ise 96kHz 24 ayarını kendim mi aktif ediyorum yoksa farklı bir şey mi otomatik mi çalışıyor? Dip not: büyük ihtimalle dediğiniz şey benim dediklerimle bile alakası yok ama kısaca açıklama yaparsanız sevinirim.Kulaklık maalesef bütçeniz artınca daha iyisini alayım deyip 10-20 k bandına çekebileceğiniz bir çevre birimi değil.
Mikrofon açısından Quadcast S kullanan biri olarak, discord da zaman geçiriyorum ve podcast kayıtları alıyorum yeteri kadar işimi görüyor. Bunun yanına sağlam bir masa mikrofon tutacağı ile beraber sorunsuz ve memnuniyetle kullanırsınız.
Lakin son zamanlarda takip ettiğim SteelSeries Alias da önermek isterim. Özellikle yapay zeka ile kendi software üzerindeki alternatif gürültü azaltma vesaire gibi birçok seçeneği var gerçekten çok beğeniyorum mikrofonu, önermeden geçmek istemedim.
Hocam ilk cümlemde de belirttiğim gibi bunlar fiyatı şişirilmiş ve kesinlikle performans farkına değecek fiyatlar biçildiğini düşünmediğim ürünler (nova pro hariç).Ben de sanırım* seçimimi g pro x 2 veya nova pro tarafında yapacağım. Attığınız modellerden sadece onu öneririm. Şöyle de bir yorum yapayım nova pro adına, gayet rahat süngerlere sahip ve EQ ile 96kHz 24 bitte sorunsuz kullanabiliyorsunuz.
Selamlar tekrardan, atıyorum aşağıya linkleri.Tamamdır çok teşekkürler dediğiniz masa mikrafonun rica etsem atabilir misiniz?
Bu arada bir soru daha soracağım tamamen cahilliğime verin şimdiden kusura bakmayın. Öncelikle ilk sorum 96kHz 24 bitte çalışması ne işey yarıyor? İkinci sorum ise 96kHz 24 ayarını kendim mi aktif ediyorum yoksa farklı bir şey mi otomatik mi çalışıyor? Dip not: büyük ihtimalle dediğiniz şey benim dediklerimle bile alakası yok ama kısaca açıklama yaparsanız sevinirim.