Gaming kulaklık ve mikrofon önerisi

Gözlük kullanmıyorum. Kafam ne çok küçük, ne de büyük; oldukça ortalama bir boyutta. Rengi hiç önemli değil, tamamen siyah olursa daha iyi olabilir, ama fark etmiyor. Dip not: Dedikleriniz bütün kulaklıklara baktım, araştırdım. Bütçeme uygun bir seçenek bulmak istiyorum. Kulaklık kalitesini nasıl değerlendireceğim konusunda ise pek bir bilgim yok. Şu ana kadar baktığım kulaklıkları size atacağım, hangisinin daha iyi olduğunu söylerseniz sevinirim. Ayrıca masa mikrofonu konusunda 5-10 bin TL aralığındaki bütçem için önerilerinizi bekliyorum. (mikrofondan tek beklentim kaliteli bir ses vermesi anlaşılır olması)

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_steelserıes-arctis-nova-pro-wireless-kablosuz-gaming-kulak-üstü-kulaklık-siyah-1222644.html

Attığınız Cloud Flight Wireless modeli Cloud 2'den çok daha kötü bir kulaklık. Sadece fiyatına bakarak ürün almamanızı tavsiye ederim. Fiyatındaki pahallılığın sebebi eski bir kulaklık olup piyasada bulunmamasından dolayı.

Burada aynı kulaklık 5767 TL. Bana kalırsa 5767 TL'yi bile hak etmeyen bir kulaklık bu fiyat bile şişirilmiş.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı