Gaming laptop karşılaştırması

Enis1

Femtopat
Daha fazla  
ASUS TUF ASUS ROG Strix

Öncelikle merhaba. Ben hem üniversitede kullanabileceğim hem de sorunsuz şekilde oyun oynayabileceğim bir laptop arıyordum. Biraz göz gezdirdim ve ASUS markasının 2 tane laptopu dikkatimi çekti. ASUS TUF'ta 4060 ekran kartı var 512 GB SSD ve fiyatı biraz daha ucuz. ASUS ROG'da iste 3060 ekran kartı, 1TB SSD ve fiyatı biraz daha pahalı. Ekran kartlarının ikisinin de 140W'a ulaştığı yazıyordu soru cevap kısımlarında. Neden 4060'lı bilgisayar daha ucuz bunu pek anlamadım. O yüzden bir konu açıp sormak istedim. Siz hangisini önerirsiniz? Bu fiyat aralıklarında farklı bir laptop öneriniz varsa onlara da bakabilirim.

Ben TUF'u tercih erderdim, depolama falan kolay halledilir. Şahsi fikrim ROG kozmetik bakımdan TUF'dan daha iyi sadece.

4060 TUF'lar Acer'ler Nitro5'lerin bazıları ucuz olabilir. Temeli giriş seviyesi dandik kasalı 25ms panda markalı paneller olması.

ROG dediğin seri bunlardan malzeme kalitesi ekran kalitesi ve sogutma seviyesi olarak üstün. Yani kaliteli cihaz.

Biri Renault biri Mercedes.

Açıkçası bu fiyat aralıklarında sana şu ürünü önerebilirim fakat bu iki ürün arasında neden böyle bir fiyat farkı olduğunu da cevaplayayım: ROG en üst seviye, TUF ise orta ve orta altı seviye ürünlere verilen isim olarak düşünebilirsin. Bu seviye malzeme kalitesi ile ölçülüyor. Dolayısıyla aralarında fiyat farkları var.

Ama bu seriyi öneririm Nitro 16 serisi gercekten canavar. Üst düzey Nitro.

3ms panel G-Sync vs hepsi var yok yok.

Sürekli zam yiyor sürekli. Gecen hafta 36 37'di simdi 44 olmuş.

Son düzenleyen: Moderatör:
ROG STRIX bilgisayarına sahibim, ROG premium bir ürün neden pahalı kısmını biraz açarsak ekranı 1440p, bataryası 90 whr, içinde sıvı metal var ekranı Dolby vision destekli ve 3ms, MUX Switch destekli diğeri de destekli ama üniversite için alıyorsun bu laptopun kamerası yok Online eğitim olur, başka bir şey olur illaki kameraya ihtiyaç duyarsın. TUF senin için daha doğru bir tercih olabilir.

Ama bu seriyi öneririm Nitro 16 serisi gercekten canavar. Üst düzey Nitro.

3ms panel G-Sync vs hepsi var yok yok.

Sürekli zam yiyor sürekli. Gecen hafta 36 37'di simdi 44 olmuş.

Alakalı alakasız her konuya aynı cihazı atıyorsunuz. Acer Nitro 16 AN16-41 Amd Ryzen 7 7840HS 32 GB 1 TB SSD RTX 4060-8 GB Freedos 16" FHD 165 Hz Taşınabilir Bilgisayar NH.QLLEY.001-32 Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bari bunu atın da daha ucuz olsun.

Arkadaşlar sebebini açıklamış, maksimum bütçenizi söylerseniz öneri de yapabiliriz.

Yeni konular

Geri
Yukarı