1. Hiçbir halukarda Casper önermedik, önermeyeceğiz.
2. Casper değilmiş gibi baksak dahi MSI modelin CPU - GPU daha güncel, üst seviye.
3. MSI modeli ben bizzat kullanıyorum, çok memnunum, şurada da yazdım: MSI GP62M 7RD Gaming Laptop Nasıldır?
4. 10 serisiyle masaüstü GPU'ları laptoplara konulmaya başlandı. BF1 testinde 960M ile arasında 20 FPS fark var.
Sonuç olarak ortada Casper alman için hiçbir sebep yok.
MSI'ın bu modeli kasa ve donanım olarak zayıf. Karşılaştırdığınız Casper modeli boş bir model. Artık performans olarak GTX 1050'nin altında GPU'su olan Gamebook alınmaz.
1. Hiçbir halukarda Casper önermedik, önermeyeceğiz.
2. Casper değilmiş gibi baksak dahi MSI modelin CPU - GPU daha güncel, üst seviye.
3. MSI modeli ben bizzat kullanıyorum, çok memnunum, şurada da yazdım: MSI GP62M 7RD Gaming Laptop Nasıldır?
4. 10 serisiyle masaüstü GPU'ları laptoplara konulmaya başlandı. BF1 testinde 960M ile arasında 20 FPS fark var.
Sonuç olarak ortada Casper alman için hiçbir sebep yok.
Casper Excalibur MSI a bakıldığında MSI daha çok ısınıyor. Casper Excalibur'un Soğutma Fanı cidden çok kuvvetli. Ayrıca donanım özelleştirmesiyle denetleyiciler tarafından 10 puan aldı. Eğer bütçen 5000 TL üstüyse harika bir Casper Excalibur alabilirsin. Eğer bütçen o kadar fazla değilse MSI öneririm çünkü MSI Casper Excalibur kadar iyi olmasa bile düşük bütçeli oyun bilgisayarlarında çok fayda dokundurur. Ancak beklediğin GTX1050 veya üstünde bir performansı MSI'da gözlemleyemezsin. Ayrıca Casper Excalibur Dünyada ilk 32 GB Ram'ı bulan firma denebilir . Ama bütçen az ise MSI almanı öneririm. Gel gelelim Lenovo Yeigon'a. Lenovo Yeigon serisi oyun performansına göre çok düşük bir bilgisayar. SSD'si bazı modellerine takılmamış bilgisayar öyle düşün. Bu yüzden Lenovo Yeigon almanı hiç önermem.
Casper Excalibur MSI'a bakıldığında MSI daha çok ısınıyor. Casper Excalibur'un soğutma fanı cidden çok kuvvetli. Ayrıca donanım özelleştirmesiyle denetleyiciler tarafından 10 puan aldı. Eğer bütçen 5000 TL üstüyse harika bir Casper Excalibur alabilirsin. Eğer bütçen o kadar fazla değilse MSI öneririm çünkü MSI Casper Excalibur kadar iyi olmasa bile düşük bütçeli oyun bilgisayarlarında çok fayda dokundurur. Ancak beklediğin GTX1050 veya üstünde bir performansı MSI'da gözlemleyemezsin. Ayrıca Casper Excalibur dünyada ilk 32 GB RAM'ı bulan firma denebilir . Ama bütçen az ise MSI almanı öneririm. Gel gelelim Lenovo Yeigon'a. Lenovo yeigon serisi oyun performansına göre çok düşük bir bilgisayar. SSD'si bazı modellerine takılmamış bilgisayar öyle düşün. Bu yüzden Lenovo yeigon almanı hiç önermem.