Gaming laptoplar alınır mı?

Bütçe
63K
Şu model :) benim gayet hoşuma gitti ama pek araştırma yapmadım şu an.

Şu son çıkanlar daha mantıklı olacaktır. Tabii ilk attığım GameGaraj asıl önerim.

Şu model :) benim gayet hoşuma gitti ama pek araştırma yapmadım şu an.

2TB SSD ve 4070'i görünce keşke benim olsa dedirtti bir. Araştırın sorunlarını, 7 8 tane inceleme videosu izleyin (mümkün mertebe sponsorlu olanlar olmasin)

2TB SSD ve 4070'i görünce keşke benim olsa dedirtti bir. Araştırın sorunlarını, 7 8 tane inceleme videosu izleyin (mümkün mertebe sponsorlu olanlar olmasin)

Evet benim de çok hoşuma gitti gerçekten :) teşekkürler şimdiden bu arada, Lenovo'yu seviyorum bende şahsen. Biraz araştıracağım bu laptopu ama daha şimdiden kanım daha almadan ısındı.

Gaming laptoplar doğası gereği ısınır. Her parçasını istediğiniz şekilde yükseltemezsiniz. Batarya ömürleri normal laptoplara kıyasla çok uzun değildir. Her laptop gibi taşınabilirdirler (ki asıl olayı bu) ama normal laptoplara kıyasla genelde ağır oldukları için çantanızda ekstradan bir sürü şey taşıyorsanız sürekli taşıması bir noktadan sonra işkenceye döner.

Amaçlarınız nedir, beklentileriniz nedir? Ne oynuyorsunuz, o oyunlarda beklediğiniz performans nedir? Şu an var olan masaüstü bilgisayarınız güçlüyse oyunları kasmadan oynatabilecek orta hâlli bir laptop alıp yer değiştirdiğiniz zaman onu kullanabilirsiniz.

Alırken şikâyetlere iyi bakmanız gerekiyor. Gaming laptoplar ısınır demiştik ama performansını düşürecek kadar ısınıyor mu, hall sensor sorunu var mı, anakartı yanıyor mu, malzeme kalitesiyle ilgili şikâyet var mı? Gibi gibi.

Ekleme: Güncel/sorunsuz serileri varsa bilmiyorum ama Lenovo LOQ'ların eski serilerinde anakart yanması şikâyetleri vardı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı