Bi soğutucu alır bilgisayarı bir kenara koyarsınız. Monitörü kullanırsınız klavye-mouse ile. İsterseniz de laptopu monitörün yanına getirip çift monitör gibi kullanabilirsiniz.
Sadece ekranı küçük olduğu için mi bu kadar ucuz?
Söylediğinize göre 5 bin lira daha ucuz bir cihaz. Peki neden?
satılan site mi dandik? Garantisi mi yok? Markası mı kötü?
Nedir bunu ucuz yapan?
Bakünün fiyatlarla Türkiye'ninki aynı değil hocam. Ortada çok yüksek fark var. Aynı para birimini kullanmıyorlar arkadaş sanırım Google'da hesaplatıp yazmış fiyatı TL olarak.
Bir sorum daha olacaktır, görüntü 15 inch laptop monitöründen direkt 24 inch monitöre aktarıldığı için pixel sayı aynı mı olucaktır? Yani görüntü az bulanık mı gözükecek 24 inch ekranda ?
Evet var. Bu yıl mezun oldum, Universitede bilgisayarımı kullanmak istiyorum. Bir de ülke dışına çıkmayı düşünüyorum. Yoksa bu fiyata zorlarsan RTX2080 masaüstü PC bile toplanır.
Bir sorum daha olacaktır, görüntü 15 inch laptop monitöründen direkt 24 inch monitöre aktarıldığı için pixel sayı aynı mı olacaktır? Yani görüntü az bulanık mı gözükecek 24 inch ekranda?
Hocam en iyi cevap için konunuzun yanında rapor var ona basıp yetkililere oradan bildiriyorsunuz mesaj olarak. Ayrıyeten siz konu açmışsınız soru açsanız en iyi cevap butonu çıkacakyı .